[S383] Coordinador(A) De Zona - Teleassistència (Lleida)

[S383] Coordinador(A) De Zona - Teleassistència (Lleida)
Empresa:

*Nombre Oculto*


Lugar:

España

Detalles de la oferta

Actualment, requerim incorporar a una persona, professional social (treballador/a social, educador/a socials, psicòleg/a) a la zona de Lleida per a l' avaluació i seguiment dels/les usuaris/es del servei de teleassistència als seus domicilis .
Quines seran les teves tasques i responsabilitats?
Realitzar el primer contacte de les persones sol·licitants del servei per obtenir i facilitar la informació necessària sobre el mateix i realitzar els informes corresponents.
Realitzar les revaloracions periòdiques establertes, quan es detecti modificació en les condicions o situació de la persona usuària, establint la revisió de les prestacions quan així correspongui.
Col·laborar en la detecció preventiva del context social i familiar a través de l'anàlisi de la realitat del domicili.
Procurar l'adequada coordinació amb els Serveis Socials dins de la seva zona d'intervenció, informant de casos vulnerables i situacions crítiques.
¿Què oferim?
Contracte temporal Horaris de dilluns a divendres de 9 a 13h (Jornada 20h setmanals) Formació contínua Retribució complementària per quilometratge i despeses d'estacionament Paquet de beneficis socials i retribució flexible Possibilitat de creixement en l'àmbit professional Habilitats i experiència clau: Indispensable carnet de conduir i vehicle propi.
Grau en Educació Social, Treball Social o Psicologia Habilitats comunicatives i de gestió emocional per tal de comunicar-se efectivament amb els usuaris.
Experiència laboral en l'àmbit de la gent gran Nivell bilingüe de català Una mica més sobre nosaltres: Tunstall és un proveïdor líder del mercat de tecnologia sanitària i assistencial.
Ens apassiona garantir que els nostres equips reflecteixin les qualitats brillants i úniques de les persones i comunitats a les quals assistim.
El nostre increïble equip de més de 3.000 persones proporciona tecnologia i serveis que salven i canvien vides a milions de clients en 18 països diferents.
A Tunstall trobaràs un lloc on se't valora i se t'aprecia.
Empoderem a la nostra gent perquè demostrin el seu màxim potencial en el treball en equip, innovació i lideratge, a través de la creació d'un entorn en el qual defensem la diversitat i la inclusió.
Demostrem el nostre compromís amb la diversitat i la inclusió a cada pas; des dels nostres processos de contractació oberts, justos i transparents, fins a les nombroses oportunitats de desenvolupament i creixement professional que oferim.
Cada persona a Tunstall té un superpoder: és únic.
Vine i uneix-te a la nostra missió i forma part del nostre equip, el nostre equip One Tunstall.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

[S383] Coordinador(A) De Zona - Teleassistència (Lleida)
Empresa:

*Nombre Oculto*


Lugar:

España

Gerente Restaurante

Datos personales (requeridos)completadoFecha de nacimiento El campo Fecha de nacimiento es requerido.El campo Lugar de nacimiento es requerido.El campo País ...


Desde Redbar 24H - España

Publicado a month ago

Director Centro Logístico | B-128

La posición tiene como misión la gestión integral del centro logístico con el objetivo de maximizar la eficiencia y la rentabilidad de las operaciones, así c...


Desde Randstad - España

Publicado a month ago

(Ok-639) - Department Manager I Lleida I Full Time I Permanente

Descripción del empleoJob DescriptionTe damos la bienvenida a H&M; ! Un espacio para crear y para crecer: un entorno para sentirte a gusto y en el que podrás...


Desde Importante Empresa Del Sector - España

Publicado a month ago

S383 Coordinador(A) De Zona - Teleassistència (Lleida)

Actualment, requerim incorporar a una persona, professional social (treballador/a social, educador/a socials, psicòleg/a) a la zona de Lleida per a l'avaluac...


Desde *Nombre Oculto* - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-10T18:08:08.588Z