DESCRIPCIÓ DE LA VACANT A COBRIRLLOC: Cap de cuina - Fundació MaresmeCONDICIONSJORNADA: 40h/setmana amb els descansos establerts per la llei.HORARI: De dilluns a dimecres intensiu de 10 a 16h. Dijous, divendres i dissabte horari partit de 10 a 16h i de 20 a 23h. Les hores restants fins la jornada complerta són per tasques organitzatives amb horari lliure.Descans: 2 dies/setmana; dilluns o dijous alternats i diumenge.CATEGORIA: Cap de cuina (Establiment Grup B; Nívell 1; Taula salarial del Maresme (A.7)). Conveni col·lectiu interprovincial del sector de la indústria d'hostaleria i turisme de Catalunya (codi de conveni núm. 79000275011992).RETRIBUCIÓ: 26.000€ brutsVACANCES: 30 dies naturals.DATA D' INCORPORACIÓ: ImmediataDESCRIPCIÓ DEL LLOC DE TREBALLCerquem una persona que tingui coneixement del món de la restauració, i vulgui responsabilitzar-se de la cuina del bar-restaurant.La persona seleccionada haurà de responsabilitzar-se de la cuina del bar/restaurant i de fomentar l'aprenentatge continuat del seu equip de treball format per persones amb diversitat funcional i/o persones amb especials dificultats d'inserció laboral. Haurà d'oferir els suports necessaris per la seva adaptació en el lloc de treball.Serà el/la professional que planificarà, organitzarà i supervisarà el subministrament, la preparació i la manera de cuinar els aliments i la confecció dels diferents plats que s'elaboraran a la cuina.RESPONSABILITATS BÀSIQUESResponsabilitzar-se del bon funcionament del projecte, en concret de la cuina i la oferta gastronòmica.Vetllar per la seva sostenibilitat econòmica.Coordinar-se amb el/la responsable de sala per tal de dur a terme activitats de promoció de productes gastronòmics i enològics característics del territori.Definir conjuntament amb el/la responsable de sala, i la direcció de l'establiment, els plats i tipologia de serveis que s'han de prestar -carta, menú, tast, càterings,...Dirigir i organitzar les tasques setmanals del seu equip de cuina abans i durant els serveis.Optimitzar les compres i portar un bon control dels estocs de productes, eines i materials de la cuina. Gestionar el proveïment i la relació amb proveïdors.Assessorar la clientela en aspectes gastronòmics, i fidelitzar-la.FUNCIONS I TASQUESCuinar. Organització i supervisió de les tasques del personal de cuina. Acompanyament continuat a l'equip atenent a la seva diversitat.Planificarà i dirigirà les tasques del personal de cuina i supervisarà la seva feina.Instruirà el personal de cuina pel que fa a les tècniques i els procediments necessaris per preparar i conservar els aliments.Prepararà i cuinarà plats. Prepararà serveis especials: càterings, tastets,...Organitzarà la logística dels plats.Seguiment del receptari i dels seus escandalls per tal de no tenir desviacions. Control de la producció.Elaborarà menús considerant la qualitat i la quantitat dels aliments que se serveixen en cada plat.Realitzarà els encàrrecs d'avituallament per a la cuina i el control de la qualitat, quantitat i el correcte emmagatzematge (traçabilitat).Compliment del Pla d'Autocontrol. Vetllar per la conservació, desinfecció i neteja de les instal-lacions. Complir i fer complir en tot moment la normativa sanitària vigent.Portar a terme els pre-requisits de l'APPCC de la cuina.Confecció dels horaris i calendaris de la cuina, tenint en compte els torns i les vacances.Treballarà conjuntament amb el cap de sala i vetllarà per la correcte distribució de tots els torns de treball.Avaluarà el personal de cuina. Proposarà canvis de personals, si escau.Foment del treball en equip. Bona coordinació amb el cap de sala i resta de l'equip.Participarà a les reunions de coordinació amb la resta de l'equip del bar-restaurant, en la freqüència que es determini. Facilitarà la entesa entre tots els professionals.Realització de compres.Planificarà setmanal i/o mensual les compres a cuina seguint l'oferta gastronòmica.Gestionarà els albarans per proveïdors, revisió d'entrada de producte (conjuntament amb personal a càrrec): Estat del producte i temperatura, gramatges i calibres siguin els pactats, els costos i detectar possibles variacions en els preus.Revisar juntament amb el cap de sala el food cost mensualment.Elaboració del Pla de formació i capacitació de tot l'equip de cuina per a que puguin desenvolupar correctament les seves funcions. Incloure la prevenció de riscos, formació en manipulació d'aliments i seguretat alimentària.PERFIL SOL·LICITATFORMACIÓ ACADÈMICA RECOMANABLE:Titulació acadèmica en el sector de la Hoteleria i Turisme.Formació complementaria en l'organització d'actes i esdeveniments.Coneixements en gestió d'escandalls, fitxes tècniques, i llistat de producció.
#J-18808-Ljbffr