Responsable D'It I Innovació Tecnològica

Responsable D'It I Innovació Tecnològica
Empresa:

Marlex


Detalles de la oferta

Des de Marlex, estem col·laborant amb una entitat educativa internacional de referència ubicada a Salou actualment busca incorporar un/a Responsable d'IT i Innovació Tecnològica al seu equip amb experiència i visió estratègica per liderar l'àrea tecnològica de l'escola.Responsabilitats: Lideratge i Coordinació de l'Equip d'ICT: Dirigir i coordinar l'equip d'ICT de l'escola, establint prioritats, assignant tasques i garantint que tots els projectes es completin dins dels terminis i amb la màxima qualitat.
Seràs responsable de fomentar un ambient de col·laboració i innovació dins de l'equip.
Desenvolupament i Implementació Estratègica de Tecnologies: Definir i executar una estratègia tecnològica alineada amb els objectius educatius de l'escola.
Això inclou la identificació, integració i implementació d'eines i aplicacions que optimitzin els processos acadèmics, administratius i de gestió, promovent l'eficiència i la innovació en totes les àrees de l'escola.
Gestió Integral de la Infraestructura Tecnològica: Supervisar i mantenir tots els sistemes de programari, maquinari i dispositius tecnològics de l'escola, assegurant un funcionament òptim en tot moment.
Això inclou la gestió de servidors, xarxes, sistemes de seguretat i altres components tecnològics essencials.
Formació i Especialització en els Softwares de Gestió: Formar-se i especialitzar-se en els softwares de gestió utilitzats per l'escola, dissenyant i adaptant processos per optimitzar aquestes eines i assegurar-ne el màxim rendiment i eficàcia.
Innovació en la Gestió Educativa i Acadèmica: Proposar i implementar solucions tecnològiques innovadores que millorin els processos educatius i acadèmics, facilitant l'aprenentatge i la gestió de l'escola des d'una perspectiva tecnològica avançada.
Atenció i Suport a la Comunitat Educativa: Proporcionar suport tècnic a l'equip directiu, al professorat, als alumnes i a les famílies.
És essencial garantir que les tecnologies es facin servir de manera efectiva per millorar l'experiència educativa.
A més, s'espera que el candidat ofereixi solucions creatives davant de qualsevol repte tecnològic.
Gestió d'Esdeveniments i Projectes Especials: Ser responsable de la supervisió tècnica de tots els esdeveniments especials de l'escola, incloent-hi configuracions d'àudio, vídeo, presentacions multimèdia i altres necessitats tecnològiques.
Això inclou assegurar-se que tot el material estigui llest i funcional per a cada esdeveniment.
Supervisió de la Pàgina Web i Comunicació Digital: Mantenir i actualitzar la pàgina web de l'escola, assegurant que sigui fàcil d'utilitzar, accessible i segura.
Això inclou la gestió del contingut, la supervisió tècnica i l'assegurament que la pàgina web compleixi amb totes les normatives de seguretat.
Gestió de Telefonia i Xarxes WiFi: Garantir una infraestructura de comunicació robusta, incloent-hi la gestió dels sistemes de telefonia i xarxes WiFi de l'escola per assegurar una connectivitat fiable i segura a totes les instal·lacions.
Desenvolupament i Implementació de Polítiques de Seguretat IT: Crear i mantenir polítiques d'ús i seguretat IT que garanteixin un entorn tecnològic segur per a tota la comunitat educativa.
Això inclou la formació del personal i dels alumnes en les millors pràctiques d'ús segur de la tecnologia.Què ofereix l'empresa: Contracte indefinit, incorporació al setembre i jornada completa L'oportunitat de liderar la transformació digital d'un projecte educatiu internacional amb una visió innovadora i ambiciosa.
Un entorn de treball divers i inclusiu on les teves idees i iniciatives seran valorades.
Suport continu per al teu desenvolupament professional en l'àmbit de l'educació i la tecnologia.Requirements: Formació tècnica i acadèmica relacionada amb l'especialitat.
Experiència prèvia en la gestió de sistemes IT i lideratge d'equips tecnològics, preferentment en entorns educatius.
Imprescindible domini del castellà i anglès (nivell elevat) i valorable domini del català.
Coneixement profund de la gestió de xarxes, servidors i seguretat informàtica, amb una capacitat provada per integrar noves tecnologies i aplicacions.
Habilitats excel·lents per a la resolució de problemes amb un enfocament creatiu i proactiu.
Capacitat per definir i executar estratègies tecnològiques que aportin valor al projecte.
Experiència en la gestió de projectes tecnològics, incloent-hi la coordinació d'esdeveniments i el manteniment de pàgines web.
Familiaritat amb les polítiques de seguretat de dades i la seva implementació en un context educatiu.
Capacitat per treballar en un entorn dinàmic i col·laboratiu, amb un fort enfocament en la millora contínua.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Responsable D'It I Innovació Tecnològica
Empresa:

Marlex


Monitores/As Transporte Escolar

Estamos buscando monitores/as de transporte escolar para la provincia de Tarragona. RESPONSABILIDADES: Acompañamiento a los estudiantes en el trayecto escol...


Desde Domestiko.Com - Tarragona

Publicado 11 days ago

Director De Marketing

Director De Marketing Tarragona Tarragona, Catalonia, ES Importante compañía de fabricación y comercialización de productos sanitarios perteneciente a gran g...


Desde Adqualis - Tarragona

Publicado 11 days ago

Project Researcher Innovalab (Ktt 2024-02)

The Institute of Chemical Research of Catalonia (ICIQ) is seeking a Project Researcher to work at the Innovation and Valorization Laboratory. This position w...


Desde Iciqers - Tarragona

Publicado 11 days ago

Coordinador/A Extraprogrammes I Boarding School

.Socrates Educa International School és una iniciativa de la Fundació Escola Internacional del Camp, entitat sense ànim de lucre. Es tracta d'una Fundació pr...


Desde Socrates Educa International School - Tarragona

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-20T14:32:40.487Z