Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Descripció de l'oferta Responsable de Qualitat (alimentari) a Comarca La Selva Empresa Industrial de la zona Palafolls/Malgrat/Blanes del sector alimentari necessita un/a Responsable de Qualitat Alimentària, en dependència del Director de Qualitat Corporatiu.
Possible un Tècnic Avançat que vulgui fer una promoció.
Funcions i requisits de la vacant Sota les directrius del Director de Qualitat Corporatiu: RESPONSABILITATS GENERALS Les responsabilitats generals del Responsable de Qualitat són gestionar, implementar i mantenir al dia el sistema de gestió de qualitat i seguretat alimentària de l'empresa.
El Responsable de Qualitat és també l'interlocutor en matèria de qualitat i seguretat alimentària, amb els clients i proveïdors.
RESPONSABILITATS ESPECÍFIQUES Promoure i implementar el pla de cultura de la qualitat i seguretat alimentària de l'empresa.
Gestió, manteniment i implementació del sistema de qualitat i seguretat alimentària de l'empresa.
Implantació i seguiment del APPCC, normatives i instruccions de treball i bones pràctiques.
Gestionar i solucionar les no conformitats, tant internes com de proveïdors i clients.
Preparació, gestió i control de les auditories internes i de les auditories de clients, administracions i organismes certificadors.
Preparació i supervisió de les fitxes tècniques dels productes a comercialitzar.
Avaluació i homologació de proveïdors.
Gestió directa dels tècnics de planta.
Gestió directa de l'equip de neteja de planta.
Formació i suport a la resta de Departaments de l'empresa en matèria de Qualitat i Seguretat Alimentària.
Supervisar, registrar i analitzar els resultats dels controls analítics.
Condicions que ofereix l'empresa 8 a 17h amb la pausa per dinar.
Perspectiva de la feina Altres dades a destacar Interessats/ades adjunteu un cv que estigui al dia i respon les preguntes formulades.
Gràcies Requisits mínims Grau amb titulació Enginyeria Agrícola Grau amb titulació Veterinària Grau amb titulació Biologia Grau amb titulació Ciència i Tecnologia dels aliments Grau amb titulació Biotecnologia Experiència com a tècnic de qualitat o responsable.
Titulació en algun dels següents graus: Enginyeria Alimentària, Ciència i Tecnologia dels aliments, Biologia, Enginyeria Agrícola, Veterinària, o similar, que tingui com a sortida professional la Gestió de la qualitat i seguretat alimentària.
Altres requeriments Valorable: Coneixement i experiència en els processos industrials de fabricació de productes alimentaris (mínim dos anys).
Coneixement de sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària (APPCC, IFS, BRC) i certificacions de qualitat (MSC, ASC, Global GAP).
Capacitat de millora i aprenentatge constants.
Residència preferent Selva/Maresme.
#J-18808-Ljbffr