Responsable De Oficina De Transición Energética

Responsable De Oficina De Transición Energética
Empresa:

Pimec Jobs


Lugar:

España

Detalles de la oferta

Descripció Amb l'objectiu de contribuir en el canvi de model energètic de les Petites i Mijtanes Empreses de Catalunya, es precisa incorporar diversos Responsables d'oficines empresarials de Transició energètica per a les següents zones: Girona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat,  Lleida.
Quines seran les teves responsabilitats?
Prospecció de mercat per captar empreses interessades en el projecte.
Identificar oportunitats d'eficiència energètica, implementació de renovables, comunitats energètiques i mobilitat elèctrica per a les empreses usuàries.
(Promoure el coneixement entre les empreses i fer de palanca decisòria per a que els usuaris implementin aquestes accions acompanyant-los en el procés).
Presentació d'estudis de viabilitat per a les oportunitats detectades i assessorar les empreses en la presa de decisions.
Interacció amb els professionals vinculats al projecte per aconseguir i avaluar les ofertes que millor s'adaptin a les necessitats de les empreses.
Presentació de l'oferta guanyadora als usuaris.
Supervisar la traçabilitat dels processos, des de la captació d'empreses fins a la implementació de les accions acordades.
Quines habilitats i coneixements són necessaris per a la posició?
Formació tècnica en electricitat, gas i energies renovables.
Preferiblement amb formació complementària en mercats energètics.
Coneixements profunds del mercat d'energia elèctrica i gas natural, incloent-hi interpretació de factures i comprensió dels mercats corresponents.
Domini avançat de Microsoft Office, especialment Excel, i habilitats en gestió de bases de dades Es requereix una persona amb competències tècniques, analítiques, comunicatives i de gestió a més de la capacitat d'innovació i negociació per garantir l'èxit en la captació i implementació de solucions energètiques per a les empreses.
Experiència entre 3-5 anys realitzant funcions similars.
Idiomes: Català i Castellà a nivell alt.
Nivell mitjà d'anglès.
*Com a empresa inclusiva, PIMEC està compromesa amb la diversitat i valora totes les sol·licituds sense discriminació.
S'ofereix Contracte Fix-Discontinuo Inici projecte: Setembre  Duració del projecte: 2 anys Jornada Completa: 40 hores setmanals.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Responsable De Oficina De Transición Energética
Empresa:

Pimec Jobs


Lugar:

España

Presupuesto Para Romper Alfeifer Y Muro Y Colocar Peto De Cristal En Su Lugar De Cristal En Exterior

Necesito un servicio de Barandillas de cristal con las siguientes características:¿Qué servicio se necesita?   Romper alfeifer y muro y colocar peto de crist...


Desde Cronoshare.Com - España

Publicado a month ago

Consultor/A Pymes

Precisamos asesores de servicios energéticos para la ampliación del equipo comercial de una consultoría para mantener una relación directa y continua con el ...


Desde R&S Jobs - España

Publicado a month ago

Mcdonald'S Lleida Nord

Vive la experiência de trabajar en McDonald´s.Si te gusta la atención al cliente, tenemos oportunidades de empleo para ti incluso si es tu primera experiênci...


Desde Agustín Soler Drópez - España

Publicado 25 days ago

Investigador/A En Tecnología De Los Alimentos (Lleida)

Descripción de la oferta En EURECAT colaboramos con la industria alimentaria en actividades y proyectos de I+D+i y ofrecemos servicios cientifico tecnológico...


Desde Eurecat - España

Publicado 25 days ago

Built at: 2024-07-06T19:44:48.950Z