Responsable D'Administració I Comptabilitat

Responsable D'Administració I Comptabilitat
Empresa:

Mgroup Consultoria En Rrhh


Detalles de la oferta

Si treballes a l'área d'administració, comptabilitat o finances i resideixes al Gironès, no et perdis aquesta oportunitat!

El nostre client és una Pime compromesa amb l'excel-lència i el creixement constant. Té el seu HQ a Girona i ens ha encarregat la recerca d'un/a Responsable d'Administració, Comptabilitat i Finances per unir-se al seu equip.

Com a responsable del departament, tindràs l'oportunitat de liderar el disseny i l'execució de l'estratègia financera i fiscal de la companyia. Elaboraràs el pressupost anual i els "reports" a la Direcció General. A més, la teva experiència en control de gestió o en l'estudi i l'anàlisi d'inversions serà fonamental per a l'èxit de l'empresa. Elaboraràs, coordinaràs i optimitzaràs els circuits/processos administratius i comptables, i la teva capacitat per preveure i gestionar la tresoreria serà rellevant. També t'ocuparàs de gestionar els cobraments i pagaments, així com de mantenir relacions sòlides amb tercers, com ara auditories externes, entitats bancàries i assessors.

**Requisits**

El nívell de formació ideal és universitari, amb especial èmfasi en Administració i Direcció d'Empreses, Comptabilitat i Finances, o Ciències Empresarials. A més, és fonamental que tinguis un alt nívell d'anglès, ja que treballaràs en un entorn internacional.

Si tens formació complementària tipus MBA serà un plus: aquesta companyia valora l'aprenentatge continu i l'actualització constant d'habilitats.

**Avantatges**

Aquesta posició està ubicada a Girona i requereix una presència del 100% de la jornada laboral a les instal-lacions de l'empresa. A canvi, oferim un salari competitiu, un horari de treball interessant, incentius per assolir objectius i l'ocasió de formar part d'un equip de treball cohesionat, introduir-se en un sector d'activitat summament atractiu i operar en un entorn empresarial de creixement.


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Responsable D'Administració I Comptabilitat
Empresa:

Mgroup Consultoria En Rrhh


Camarera/O De Pisos - Hotel Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Camarera/o de Pisos - Hotel Sol Marbella Estepona Atalaya Park Área: Pisos y Ama de LlavesEstepona, AN, ES"El mundo es tuyo con Meliá"Descubre un camino sin ...


Desde Melia Hotels International S.A.(Meliá) - Burgos

Publicado 13 days ago

Administrador De Fincas

inmho es una empresa líder en administración de fincas y gestión de alquileres con más de 60 años de experiencia. Gestionamos más de 6.000 comunidades de pro...


Desde Inmho - Burgos

Publicado 13 days ago

U131 - Camarero De Pisos/Camarera De Pisos

En Hotansa, empresa gestora de establecimientos hoteleros, el servicio al cliente y la calidad es lo más importante. Por eso estamos buscando profesionales q...


Desde *Nombre Oculto* - Burgos

Publicado 13 days ago

Rrz-905 | Auxiliar De Encargargado

Persona con conocimientos en Maquinas de Inyeccion de plastico.- Conocimientos basicos en: Hidraulica, Electricidad, Mecanica.Tipo de puesto Contrato indefin...


Desde Multiplasticos Inyectados - Burgos

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-22T19:20:53.244Z