Research Technician (4Sm_Tech)

Research Technician (4Sm_Tech)
Empresa:

Icra


Detalles de la oferta

Ubicació: ICRA – Fundació Institut Català de Recerca de l'Aigua, Girona (Espanya)Posició Temporal. La posició és per 10 mesosEs busca una persona tècnica d'investigació altament motivada amb experiència en sistemes de sanejament i simulació hidràulica de xarxes de sanejament per treballar al Projecte "4SM. Implementació de sensors en claveguerams per a una gestió sostenible".
L'objectiu principal de 4SM és crear un nou conjunt de sensors i eines per a la gestió avançada i sostenible dels sistemes de clavegueram. La posició implica l'execució d'activitats tècniques complexes però homogènies del projecte, incloent-hi la utilització de models de simulació hidràulics de xarxes de sanejament i clavegueram urbà.
La persona seleccionada haurà de realitzar principalment treballs de modelització matemàtica de sistemes de sanejament i també participarà en activitats experimentals de camp, instal·lació de prototips experimentals i campanyes de mostreig en xarxes de sanejament. La persona candidata ha de tenir disponibilitat per comunicar-se amb operadors locals i estrangers (es fa servir l'anglès com a idioma de comunicació).
Les tasques i responsabilitats inclouen, però no es limiten, a la utilització de models hidràulics, anàlisi de rendiment de la xarxa de sanejament, instal·lació, reparació, calibratge i manteniment general de sensors, recol·lecció i compilació de dades experimentals i de monitoratge de camp. També haurà de redactar informes tècnics amb els resultats del projecte i donar suport a l'IP del projecte a l'organització de les reunions del projecte.
Camp de Recerca o Àmbit de Coneixement: Enginyeria ambiental o similar i coneixement del camp de tractament i/o transport d'aigua residual.
Qualificacions i Nivell d'Estudis: Grau en Química, Ciències Ambientals, Enginyeria Química o similar. Màster en temàtica relacionada amb l'aigua o en temàtiques relacionades amb tractament o transport d'aigües residuals.
Es requereix carnet de conduir que permeti conduir vehicles a l'estat Espanyol.
Bon coneixement dels sistemes d'enginyeria d'aigua i aigües residuals. Capacitat per aprendre noves habilitats i adquirir coneixements dins de l'abast del lloc. Habilitats demostrades a la redacció d'informes. Capacitat per treballar de manera eficaç i independent i com a membre d'un equip. Automotivació i capacitat per resoldre problemes mitjançant iniciativa pròpia. Bones habilitats comunicatives i organitzatives i capacitat per complir objectius en els terminis establerts.
Anglès i castellà. Es valorarà coneixement del català.
13 mesos d'experiència en entorns de recerca fent treballs amb eines de simulació hidràulics o caracterització de xarxes de sanejament. Experiència en enginyeria ambiental, idealment en sistemes de tractament de transport d'aigües residuals. Experiència en anàlisi de dades. Experiència en redacció científica i presentacions científiques.
Condicions de Treball: Contractació en compliment de la legislació i la normativa espanyola. Les persones treballadores reben les prestacions del Sistema Espanyol de Seguretat Social que cobreixen les malalties, les baixes per maternitat/paternitat i els accidents laborals.
Entorn Internacional: Oportunitat d'incorporar-se a una prestigiosa institució d'investigació internacional i formar part d'un equip jove i en creixement.
Formació continua: en un entorn d'alta qualitat.
Totes les sol·licituds han d'incloure: Carta de Motivació
DNI o NIE (vàlid i amb permís de treball a Espanya). Si no té NIE, adjunti una declaració en la que es comprometi a realitzar els tràmits necessaris per obtenir un permís de treball i residència a Espanya.
La data límit per presentar la candidatura és el 13/09/2024.
Procés de selecció: D'acord amb els principis de l'OTM-R, al principi del procés es constitueix un Comitè de Selecció equilibrat en relació a gènere per a cada vacant. Després de revisar el contingut de les sol·licituds, el Comitè de Selecció iniciarà la fase d'entrevistes.
A ICRA ens comprometem a mantenir i desenvolupar un entorn de treball en el que es respectin els valors i principis de la nostra organització i es promogui la igualtat d'oportunitats entre dones i homes en cadascún dels àmbits en els que operem.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Research Technician (4Sm_Tech)
Empresa:

Icra


Detective Privado Para Un Caso De Infidelidades O Adulterio

Necesito un servicio de Detective Privado con las siguientes características: ¿Qué tipo de caso hay que investigar? Infidelidades o adulterio ¿La investigaci...


Desde Cronoshare.Com - Burgos

Publicado 12 days ago

I945 | Investigadores Privados Para Un Caso De Infidelidades O Adulterio

Necesito un servicio de Detective Privado con las siguientes características:¿Qué tipo de caso hay que investigar?Infidelidades o adulterio¿La investigación ...


Desde Cronoshare.Com - Burgos

Publicado 10 days ago

Analista De Laboratorio

El candidato contará con un período de formación en Europa de un par de semanas de duración, con lo que se requiere un nivel de inglés medio, y debe de conta...


Desde Yolmar Ett - Burgos

Publicado 10 days ago

Detective Privado Para Un Caso De Infidelidades O Adulterio

Necesito un servicio de Detective Privado con las siguientes características: ¿Qué tipo de caso hay que investigar?   Infidelidades o adulterio ¿La investiga...


Desde Cronoshare.Com - Burgos

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-21T08:22:54.600Z