Research Technician (4Sm_Tech)

Research Technician (4Sm_Tech)
Empresa:

Icra


Detalles de la oferta

Ubicació: ICRA – Fundació Institut Català de Recerca de l'Aigua, Girona (Espanya)Posició Temporal. La posició és per 10 mesosEs busca una persona tècnica d'investigació altament motivada amb experiència en sistemes de sanejament i simulació hidràulica de xarxes de sanejament per treballar al Projecte "4SM. Implementació de sensors en claveguerams per a una gestió sostenible".
L'objectiu principal de 4SM és crear un nou conjunt de sensors i eines per a la gestió avançada i sostenible dels sistemes de clavegueram. La posició implica l'execució d'activitats tècniques complexes però homogènies del projecte, incloent-hi la utilització de models de simulació hidràulics de xarxes de sanejament i clavegueram urbà.
La persona seleccionada haurà de realitzar principalment treballs de modelització matemàtica de sistemes de sanejament i també participarà en activitats experimentals de camp, instal·lació de prototips experimentals i campanyes de mostreig en xarxes de sanejament. La persona candidata ha de tenir disponibilitat per comunicar-se amb operadors locals i estrangers (es fa servir l'anglès com a idioma de comunicació).
Les tasques i responsabilitats inclouen, però no es limiten, a la utilització de models hidràulics, anàlisi de rendiment de la xarxa de sanejament, instal·lació, reparació, calibratge i manteniment general de sensors, recol·lecció i compilació de dades experimentals i de monitoratge de camp. També haurà de redactar informes tècnics amb els resultats del projecte i donar suport a l'IP del projecte a l'organització de les reunions del projecte.
Camp de Recerca o Àmbit de Coneixement: Enginyeria ambiental o similar i coneixement del camp de tractament i/o transport d'aigua residual.
Qualificacions i Nivell d'Estudis: Grau en Química, Ciències Ambientals, Enginyeria Química o similar. Màster en temàtica relacionada amb l'aigua o en temàtiques relacionades amb tractament o transport d'aigües residuals.
Es requereix carnet de conduir que permeti conduir vehicles a l'estat Espanyol.
Bon coneixement dels sistemes d'enginyeria d'aigua i aigües residuals. Capacitat per aprendre noves habilitats i adquirir coneixements dins de l'abast del lloc. Habilitats demostrades a la redacció d'informes. Capacitat per treballar de manera eficaç i independent i com a membre d'un equip. Automotivació i capacitat per resoldre problemes mitjançant iniciativa pròpia. Bones habilitats comunicatives i organitzatives i capacitat per complir objectius en els terminis establerts.
Anglès i castellà. Es valorarà coneixement del català.
13 mesos d'experiència en entorns de recerca fent treballs amb eines de simulació hidràulics o caracterització de xarxes de sanejament. Experiència en enginyeria ambiental, idealment en sistemes de tractament de transport d'aigües residuals. Experiència en anàlisi de dades. Experiència en redacció científica i presentacions científiques.
Condicions de Treball: Contractació en compliment de la legislació i la normativa espanyola. Les persones treballadores reben les prestacions del Sistema Espanyol de Seguretat Social que cobreixen les malalties, les baixes per maternitat/paternitat i els accidents laborals.
Entorn Internacional: Oportunitat d'incorporar-se a una prestigiosa institució d'investigació internacional i formar part d'un equip jove i en creixement.
Formació continua: en un entorn d'alta qualitat.
Totes les sol·licituds han d'incloure: Carta de Motivació
DNI o NIE (vàlid i amb permís de treball a Espanya). Si no té NIE, adjunti una declaració en la que es comprometi a realitzar els tràmits necessaris per obtenir un permís de treball i residència a Espanya.
La data límit per presentar la candidatura és el 13/09/2024.
Procés de selecció: D'acord amb els principis de l'OTM-R, al principi del procés es constitueix un Comitè de Selecció equilibrat en relació a gènere per a cada vacant. Després de revisar el contingut de les sol·licituds, el Comitè de Selecció iniciarà la fase d'entrevistes.
A ICRA ens comprometem a mantenir i desenvolupar un entorn de treball en el que es respectin els valors i principis de la nostra organització i es promogui la igualtat d'oportunitats entre dones i homes en cadascún dels àmbits en els que operem.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Research Technician (4Sm_Tech)
Empresa:

Icra


Monitor

BUSQUEM MONIS PER FORMAR PART DE L'EQUIP DE COLÒNIES DEL 29 DE MAIG FINS AL MITJANS DE JUNY DEL 2024. A ReservaLleure portem els serveis educatius de cases ...


Desde Reservalleure 2.0 - Burgos

Publicado 19 days ago

Monitor/A Pisos Tutelats

Cerquem persones amb la titulació d'Integració social per treballar en atenció directa a persones amb discapacitat intel-lectual en pisos tutelats. Funcions...


Desde Fundació Privada Ramon Noguera - Burgos

Publicado 18 days ago

Investigador/A Arqueología Cognitiva

Descripción del puesto 1. Normas Generales El CENIEH ofrece por la presente convocatoria proceso selectivo para la cobertura de un puesto de Investigador en ...


Desde Cenieh - Burgos

Publicado 18 days ago

Investigador/A Arqueología Cognitiva

Descripción del puesto 1. Normas Generales El CENIEH ofrece por la presente convocatoria proceso selectivo para la cobertura de un puesto de Investigador en ...


Desde Cenieh - Burgos

Publicado 18 days ago

Built at: 2024-10-02T04:32:13.192Z