Recepcionistes - Per A Centre Hospitalari

Recepcionistes - Per A Centre Hospitalari
Empresa:

Grup Organigrama


Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Recepcionistes - Per a centre hospitalariDescripció de l'ofertaRecepcionistes - Per a centre hospitalari a Girona (Girona)
Si busques una feina de relació amb el públic i de gestió administrativa, aquesta pot ser la teva oportunitat professional. Necessitem cobrir vacants a la RECEPCIÓ d'un centre hospitalari de Girona ciutat. Feina a jornada completa.
Funcions i requisits de la vacant Estem buscant persones per incorporar-les a la RECEPCIÓ d'un centre hospitalari de Girona ciutat. Les persones escollides s'incorporaran a l'actual equip que forma la recepció del centre. Les seves funcions inclouran tasques com:
Atenció i relació amb els clients del centreControl de les visitesGestió dels tràmits administratius inicialsTramitació de gestionsEs tracta d'una feina dinàmica, molt variada, i que té moments de certa exigència perquè cal estar gestionant diverses coses alhora. La feina es desenvolupa en un ambient molt agradable, i la persona que s'incorpori tindrà tot el suport necessari de la resta de companys/es que formen la recepció.
Cal tenir en compte que la persona seleccionada rebrà, per part del centre, tota la formació específica que li calgui per poder desenvolupar les seves funcions amb la màxima eficàcia.
Condicions que ofereix l'empresa Horari de dill a div, i es treballa un dissabte o diumenge sí i un no.
Perspectiva de la feina Previsió d'incorporació
Salari: 1.300 euros nets per 12 pagues
Altres dades a destacar Busquem algú que pugui incorporar-se de manera immediata. La feina és en total de 40 hores setmanals, però hi ha diverses opcions horàries.
La recepcionista + dissabtes va fent rotació amb altres recepcionistes i fa 2 horaris setmanals. Es tornen per cobrir el dissabte, 1 si 1 no.
La recepcionista + diumenges va fent rotació amb altres recepcionistes i fa 2 horaris setmanals. També es tornen per cobrir els diumenges, 1 sí i 1 no.
No es requereixen estudis, però valorarem especialment les candidatures de persones que hagin realitzat funcions similars.
Nivell d'experiència La feina té un clar component de relació amb el públic, per la qual cosa demanem, com a requisit imprescindible, que la persona tingui habilitats comunicatives i dots per al tracte amb la gent. Busquem una persona amb capacitat de treball, organitzada i amb bona tolerància a l'estrés. Cal, també, que pugui aportar bona disponibilitat horària. Demanem que la persona resideixi a la zona de Girona ciutat o rodalia més pròxima.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Recepcionistes - Per A Centre Hospitalari
Empresa:

Grup Organigrama


Vigilante De Seguridad

En Grupo Secoex, buscamos vigilantes de seguridad para servicios en Estepona. **Requisitos**: - Estar en posesión de la TIP de Vigilante de Seguridad. - Im...


Desde Grupo Secoex - Burgos

Publicado a month ago

Cajas

Atención al cliente, ayuda a embolsado, fidelización de cliente, cobro en caja efectivo y tarjeta. **Aptitudes y conocimientos deseados**: Buena actitud y d...


Desde Alcampo - Burgos

Publicado a month ago

Buscar Canguro En Gerona, Para La Salida Del Colegio

Ola necesitamos q recogas al nene tiene 4 años del colegio y lo traigas a casa y estes un ratillo con el en total 2horas recoges lo traes y el rato q te qued...


Desde Yoopies.Es - Burgos

Publicado a month ago

Dependiente/A

**Su perfil**: - Te debe gustar trabajar en una tienda y arrimar el hombro donde haga falta - Debes tener una marcada orientación al cliente - Debes tener u...


Desde Zeeman - Burgos

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-19T16:13:46.453Z