Recepcionistes - Per A Centre Hospitalari

Recepcionistes - Per A Centre Hospitalari
Empresa:

Grup Organigrama


Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Recepcionistes - Per a centre hospitalari Descripció de l'oferta Recepcionistes - Per a centre hospitalari a Girona (Girona)
Si busques una feina de relació amb el públic i de gestió administrativa, aquesta pot ser la teva oportunitat professional. Necessitem cobrir vacants a la RECEPCIÓ d'un centre hospitalari de Girona ciutat. Feina a jornada completa.
Funcions i requisits de la vacant
Estem buscant persones per incorporar-les a la RECEPCIÓ d'un centre hospitalari de Girona ciutat. Les persones escollides s'incorporaran a l'actual equip que forma la recepció del centre. Les seves funcions inclouran tasques com:
Atenció i relació amb els clients del centre
Control de les visites
Gestió dels tràmits administratius inicials
Tramitació de gestions
Es tracta d'una feina dinàmica, molt variada, i que té moments de certa exigència perquè cal estar gestionant diverses coses alhora. La feina es desenvolupa en un ambient molt agradable, i la persona que s'incorpori tindrà tot el suport necessari de la resta de companys/es que formen la recepció.
Cal tenir en compte que la persona seleccionada rebrà, per part del centre, tota la formació específica que li calgui per poder desenvolupar les seves funcions amb la màxima eficàcia.
Condicions que ofereix l'empresa
Horari de dill a div, i es treballa un dissabte o diumenge sí i un no.
Perspectiva de la feina
Previsió d'incorporació
Salari: 1.300 euros nets per 12 pagues
Altres dades a destacar
Busquem algú que pugui incorporar-se de manera immediata. La feina és en total de 40 hores setmanals, però hi ha diverses opcions horàries.
La recepcionista + dissabtes va fent rotació amb altres recepcionistes i fa 2 horaris setmanals. Es tornen per cobrir el dissabte, 1 si 1 no.
La recepcionista + diumenges va fent rotació amb altres recepcionistes i fa 2 horaris setmanals. També es tornen per cobrir els diumenges, 1 sí i 1 no.
No es requereixen estudis, però valorarem especialment les candidatures de persones que hagin realitzat funcions similars.
Nivell d'experiència
La feina té un clar component de relació amb el públic, per la qual cosa demanem, com a requisit imprescindible, que la persona tingui habilitats comunicatives i dots per al tracte amb la gent. Busquem una persona amb capacitat de treball, organitzada i amb bona tolerància a l'estrés. Cal, també, que pugui aportar bona disponibilitat horària. Demanem que la persona resideixi a la zona de Girona ciutat o rodalia més pròxima.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Recepcionistes - Per A Centre Hospitalari
Empresa:

Grup Organigrama


Management, Customer Service & Sales - Girona

Descripción¿Por qué Enterprise?Enterprise Mobility es una multinacional líder mundial en el sector de la movilidad. Tiene una red mundial presente en más de ...


Desde Montezuma Winery Llc - Burgos

Publicado a month ago

Telemarketer - English, Italian, German, Spanish, Or French Speakers

Are you ready to grow your dream career while making others' vacation dreams come true? Marriott Vacations Worldwide is a world premier organization for Vaca...


Desde Marriott Vacations Worldwide - Burgos

Publicado a month ago

Front Office Agent - Meliá Lloret De Mar

"El mundo es tuyo con Meliá"Entrar en Meliá es emprender un viaje sin fronteras porque las posibilidades de crecer y formarse aquí son infinitas. Es saber qu...


Desde Meliá Hotels International - Burgos

Publicado a month ago

Management, Customer Service & Sales - Girona

.Descripción ¿Por qué Enterprise?Enterprise Mobility es una multinacional líder mundial en el sector de la movilidad. Tiene una red mundial presente en más d...


Desde Montezuma Winery Llc - Burgos

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-17T01:43:08.214Z