Recepcionista Torn Rotatiu

Detalles de la oferta

Ofertes de feina de l'àrea Hoteleria - TurismeHem trobat 32 ofertes de treball a l'area de Hoteleria - Turisme. Busques feina en Hoteleria - Turisme? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.
Busquem una persona resolutiva i amb bon tracte al públic per a un hotel de 50 habitacions amb serveis de restauració i bar a la comarca Baix Empordà.
Des de Marlex estem buscant personal per incorporar com a cambrer/a de pisos a diversos hotels del Maresme i la Costa Brava.
Busquem un/a Comercial per una important empresa de les comarques gironines. Visitarà clients industrials, empreses i autònoms.
Cerca incorporar al seu equip un ajudant/a de recepció, a jornada completa de 40h setmanals, en horari de tarda i nit. Possibilitat de contracte a 30h setmanals.
Indústria alimentària, amb marca pròpia, busca un comercial pel canal HORECA i establiments especialitzats a la zona Baix Empordà i Sus de l'ALt Empordà.
Iniciem un nou projecte d'ensenyament de la natació a la Piscina Municipal d'Anglès i necessitem incorporar un/a monitor/a de natació al nostre equip. Pensem en una persona jove amb ganes de treballar i aprendre.
CATT Olot precisa incorporar un/a COMERCIAL - AUTOVENDA per una empresa familiar dedicada al món de la restauració.
CATT OLOT precisa incorporar un/a COL·LOCADOR/A DE ROBA per el nostre client del sector BUGADERIA. La missió serà desplaçar-se a casa dels clients per col·locar la roba neta als vestuaris.
OPERARI/A de CALANDRA: Planxar roba de llit, servei de taula o roba de grans dimensions amb la màquina de calandra. Es requereix experiència en el sector industrial.
Per empresa de la Garrotxa, cerquem a un/a netejador/a d'instal·lacions: oficines, despatxos, zones comuns, entre d'altres.
Grup immobiliari necessita incorporar un/a recepcionista administratiu/va a mitja jornada, amb domini del francès per la recepció d'apartaments turístics.
Busquem recepcionista o ajudant de recepcionista avançat o amb experiència, per incorporació immediata. Feina tot l'any.
Les funcions principals seran: Atenció telefònica als clients, organitzar la producció, gestionar el personal de planta.
Busquem un/a Dependent/a Comercial per treballar en una botiga industrial: vendes industrials, assessorament al client, preparar comandes.
Feina estable tot l'any amb contracte fix de 40h setmanals.
Referent a la distribució de begudes i productes d'alimentació per als sectors d'hostaleria i alimentació.
Som una empresa de serveis de neteja per comunitats de propietaris i empreses, ubicada a Blanes i Lloret de Mar. Empresa familiar de serveis de neteja en procés de creixement necessita incorporar persones responsables i honrades amb ganes de treballar.
S'han trobat 32 ofertes. Mostrant del 1 al 30

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Administración De Empresas Responsable De Delegación Sat - Sector Industrial Burgos

Responsable de Delegación SAT - Sector Industrial Burgos · Publicada el 20 de agosto de 2024 Estamos buscando un o una Responsable de Delegación SAT para una...


Desde AVANSEL Selección - Consultora de Recursos Humanos - Burgos

Publicado 22 days ago

Host & Events - Mas De Torrent...

Descripción de la oferta RESPONSABILIDADES Sus principales responsabilidades en el restaurante serán: •Confirmación diaria de reservas de Restaurante. •...


Desde Unico Hotels - Burgos

Publicado 22 days ago

Administrador De Fincas - Girona

La persona seleccionada llevará a cabo la administración de los inmuebles a su cargo, lo que le implicará mantener contacto con los clientes, velando por la ...


Desde Adeas Hr - Burgos

Publicado 21 days ago

Consultor/A De Negocios

**Interempleo Recruitment** busca incorporar a un/a **CONSULTOR/A DE NEGOCIOS** por ampliación de departamento en una empresa del sector tecnológico en Mérid...


Desde Interempleo Ett - Burgos

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-22T23:31:55.858Z