Recepcionista - Front Office (Palafrugell)

Recepcionista - Front Office (Palafrugell)
Empresa:

Magmacultura


Lugar:

Girona

Detalles de la oferta

A MagmaCultura treballem per a les persones. Compromesos amb la cultura, oferim una gestió integral d'equipaments i projectes culturals, amb equips de professionals amb una gran experiència en la gestió de projectes, serveis culturals i turístics.
Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones se sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.
Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.
Seleccionem un/a Recepcionista - Front Office. La teva tasca consistirà a acollir i proporcionar informació al públic visitant, garantint i fomentant una experiència única per a les persones.
Quines seran les seves funcions principals? - Donar la benvinguda al públic visitant, oferir assessorament i proporcionar informació del centre (itineraris, activitats, exposicions) i altres ofertes locals, adaptant-se als diferents tipus de públic tenint en compte les seves necessitats i interessos.
- Realitzar atenció telefònica i gestió d'emails.
- Atendre, informar i ajudar, quan es requereixi, a persones amb necessitats especials.
- Emetre i realitzar de forma eficient i correcta la venda diària d'entrades al públic visitant.
- Realitzar la apertura, arqueig i tancament de les taquilles.
- Col·laborar en la realització d'enquestes.
Què t'oferim? - Contracte: Indefinit.
- Jornada i horaris: 28 h/setmanals: Temporada mitja: de dilluns a divendres de 14:00 h a 18:00 h i dissabtes o diumenge altern.
Temporada alta: de dilluns a divendres de 15:00 h a 20:00 h i dissabtes o diumenge altern.
Gener i febrer: dissabte o diumenge altern mitja jornada.
- Incorporació: setembre 2024.
- Lloc del centre de treball: Calella de Palafrugell, Girona.

REQUISITOS MÍNIMOS - Ser una persona amb destacades habilitats comunicatives, orientada al servei, amb capacitat de resolució d'incidències, treball en equip i apassionada per la cultura.
- Formació en Turisme, Publicitat i Relacions Públiques, Humanitats, Història de l'Art, Belles Arts o equivalents.
- Idiomes: català i castellà nadiu/bilingüe, anglès avançat. Serà molt valorable coneixement d'altres idiomes, com el francès.
- Es valorarà experiència en atenció al públic en posicions similars.
- El més important: ser una persona amb entusiasme i amb capacitat de fer viure experiències úniques a través de l'art i la cultura.


Fuente: Grabsjobs_Co

Requisitos

Recepcionista - Front Office (Palafrugell)
Empresa:

Magmacultura


Lugar:

Girona

Traslado Para 6 Personas Desde 17430 A Barcelona

Necesito un servicio de Taxi con las siguientes características:Número de pasajeros 6¿Para qué se solicita el transporte? BarcelonaLugar de origen (ida) 1743...


Desde Cronoshare.Com - Girona

Publicado 23 days ago

Maria Angeles Busca Canguro O Niñera - Trabajo De Niñera En Torrent

Somos una familia de 5, sera para das particulares y normalmente noche, para que pap y mam puedan salir a cenar y bailar


Desde Sitly - Girona

Publicado 23 days ago

Cristina Busca Canguro O Niñera - Trabajo De Niñera En Maçanet De La Selva

Hola! Somos dos mamas con una nia de 8 aos! Se llama Noa. Es una nia buena, hace mucho caso. Necesitaria 1 hora a una persona a la salida de la escuela de fo...


Desde Sitly - Girona

Publicado 23 days ago

Gemma Busca Canguro O Niñera - Trabajo De Niñera En Sant Gregori

Tenim un nad rialler i espavilat amb moltes ganes d'aprendre. Som uns pares actius i alhora pacients que valorem la tranquillitat. Busquem alg af perqu pugui...


Desde Sitly - Girona

Publicado 23 days ago

Built at: 2024-10-02T08:25:21.079Z