Ets del món de la restauració i t'agradaria treballar en un projecte singular i engrescador del sector mediambiental en constant creixement en un entorn rural i amb bon ambient de treball? Cerquem una persona per exercir de CUINER/A de El Rebost de Can Moragues, una petita botiga i restaurant de productes ecològics, de productores en custòdia, de proximitat i amb el segell SLOWFOOD.
Formaràs part de l'equip fixe del restaurant treballant en equip amb la responsable de El Rebost de Can Moragues i una cambrera/botiguera, a banda d'auxiliars i reforços puntuals en caps de setmana. Es tracta d'un projecte de la FUNDACIÓ EMYS, entitat sense ànim de lucre dedicada a la conservació de la natura. La fundació treballa des de la recerca, la gestió i l'educació en zones humides, espais forestals i agraris per afavorir-ne la seva conservació, i és actualment una de les principals fundacions mediambientals de Catalunya.
Responsabilitats: Elaboració i presentació de plats de la carta i menús. Realitzar escandalls dels plats junt amb la persona responsable del Rebost. Suport general en el servei i en la botiga. Requisits mínims: Experiència mínima de 2 anys en tasques en cuina de restaurant. TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR en Cuina i restauració. Competències / coneixements: Estudis oficials en cuina i restauració (*Es valoren altres formacions de cuina malgrat no siguin CFGS). Carnet de manipulació d'aliments. Vehicle propi per arribar al lloc de feina (imprescindible). Flexibilitat horària. Capacitat d'aprenentatge i polifacètica doncs malgrat que la seva expertesa sigui la cuina, haurà de saber rellevar a la persona de sala/botiguera en moments necessaris. Persona dinàmica i amb capacitat de treballar tant de forma autònoma com en equip. Iniciativa. Domini del català i castellà. Valorable residència propera al lloc de feina. Disponibilitat de vehicle. Permisos de conduir: a1, b. Condicions laborals: Contracte laboral indefinit. Jornada intensiva de 40 hores setmanals, amb el descans reglamentari diari. Horari habitual: Dimecres: De 9 h a 18h; De dijous a dissabtes: De 9 h a 17h; Diumenges: de 10 a 17h. Alguns dies jornada partida a acordar amb la resta de l'equip. Algunes nits a l'estiu, podrà treballar divendres o dissabtes fins les 00:30h. Vacances: 22 dies laborables. Retribució: 1.524,80 € bruts mensuals x 12 pagues. Plus nocturnitat quan s'escaigui. El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo: https://www.kitempleo.es/empleo/129548740/r-483-cuiner-a-gerona/?utm_source=html
#J-18808-Ljbffr