Qoz-748 - Export Manager Internacional Junior

Qoz-748 - Export Manager Internacional Junior
Empresa:

Top Brands Consulting


Detalles de la oferta

Top Brands (grup Cat-Fons) és una consultora de negoci internacional orientada a la millora dels resultats de les organitzacions, des de l'assessorament estratègic, passant per la definició del model de negoci, fins a l'impacte en operacions. L'equip de Top Brands compta amb una gran experiència en empreses en fase de creixement i transformació en sectors com el Retail, Química, Farma, Serveis, Biotech i Administracions Públiques, entre altres.
Incorporar-te a l'equip et permetrà treballar en un ambient multidisciplinari on tindràs l'oportunitat de treballar de la mà dels Partners en diferents projectes de transformació en àrees com ingressos i costos i riscos, amb alta exposició al client.
Què busquem?Actualment, busquem una persona que pugui incorporar-se com a Junior Export Manager International en el nostre equip amb el perfil següent:
Llicenciat en Enginyeria, Administració i Direcció d'Empreses, i EconòmiquesHabilitats d'interlocució amb clientProactivitat, inquietud i alta capacitat de superació personalGran capacitat resolutiva i de compromísBon nívell d'anglèsValorable altres idiomes (francès, alemany)Domini d'eines ofimàtiques (en especial Excel)Autonomia i responsabilitatTreballem junts perquè creixis com a persona i com a professional. Participaràs en projectes per diferents sectors i departaments desenvolupant les següents funcions:
Suport i coordinació entre consultor sènior i client en el contacte amb partners, distribuïdors i clients.Disseny de propostes de valor internacionals.Suport en l'elaboració de plans d'internacionalització.Elaboració i qualificació de BBDD.Prospecció internacional i priorització de mercats.Què oferim?T'oferim treballar a un equip amb el qual:
Tindràs contacte directe amb els directors que et permetrà créixer de manera àgil i dinàmica.Treballaràs amb clients de múltiples i diferents sectors.Et relacionaràs i col·laboraràs amb un equip molt dinàmic i amb un alt nívell professional i humà.Contribuiràs en primera persona al creixement de l'organització, proposant i liderant projectes de millora interns.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Qoz-748 - Export Manager Internacional Junior
Empresa:

Top Brands Consulting


Gestoría Para Preguntas Y Papeleo De Un Particular

Necesito un servicio de Gestoría con las siguientes características:¿Qué tipo de gestoría se necesita? Para preguntas y papeleo de un particularTipo de contr...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 12 days ago

Agente Inmobiliario Independiente | Am-556

¿Está buscando un nuevo reto profesional?Únase a iad España y forme parte de la red más innovadora de consultores inmobiliarios independientes.Más de 17 mill...


Desde Iad Joiniad Es - Barcelona

Publicado 12 days ago

Zfi952 | Asesor De Financiamiento

Innova Scala Consulting cuenta con una posición como Consultor Financiación I+D para ayudar a empresas a identificar y acceder a fuentes de financiación para...


Desde Involve Rh - Barcelona

Publicado 12 days ago

Npn487 - Relationship Manager

.Relationship ManagerLocation: Barcelona - HybridCompetitive Salary + Progression Opportunities + Training & Development + Competitive Company Pension + Awar...


Desde Importante Empresa - Barcelona

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-20T18:40:25.659Z