Qld240 Dinamitzador/A Punt Òmnia Badalona (Substitució Llarga)

Qld240 Dinamitzador/A Punt Òmnia Badalona (Substitució Llarga)
Empresa:

Fundació Pere Tarrés


Detalles de la oferta

Detalles del empleo Tipo de empleo: Contrato de relevo Jornada completa Ubicación: Badalona, Barcelona provincia Descripción completa del empleo Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem un/a Dinamitzador/a d'un Punt Òmnia ubicat a Badalona per cobrir una substitució de baixa temporal llarga.
Cerquem un candidat/a amb coneixements sobre les tecnologies de la informació i la comunicació en matèries de seguretat informàtica, disseny multimèdia, disseny de web, ofimàtica, programari lliure, sistemes operatius windows i GNU/LINUX, coneixements de materials didàctics i suport a l'aprenentatge per persones usuàries de diferents edats i amb discapacitats cognitives, físiques i/o sensorials.
Que faràs?
Programar i implementar les activitats del punt Òmnia Dinamitzar i fomentar la participació de la ciutadania en les activitats del punt Òmnia i de la Xarxa Òmnia, amb infants, joves, gent gran, etc.
Diagnosticar la realitat social del barri on està ubicat el Punt: serveis, equipaments públics, població entre d'altres.
Establir protocols d'ús de l'espai, regles de convivència, horaris, preparació de les activitats, programació i calendarització del Punt.
Treballar directament amb les persones usuàries i interactuar amb elles, fent les formacions.
Avaluar periòdicament les activitats del punt Òmnia Treballar en xarxa amb altres serveis comunitaris Que oferim?
Jornada: Completa (37.5h) Horari: Dilluns i dimarts de 9 a 18:30, amb una hora per dinar.
Dimecres i dijous de 9 a 18:00 amb una hora per dinar.
Div de 9 a 14 Temporalitat: contracte lligat a una baixa de 16 setmanes.
Incorporació: Inici finals de setembre Requisits mínims: Titulació mínima de formació professional de grau superior, preferentment en el camp social/educatiu i/o tecnològic.
Coneixements sobre les tecnologies de la informació i la comunicació en les matèries següents: seguretat informàtica, disseny multimèdia i web, ofimàtica, programari lliure, sistemes operatius windows i GNU/LINUX.
Coneixements de materials didàctics i suport a l'aprenentatge per usuaris de diferents edats.
Experiència en l'àmbit social i/o tecnològic.
Nivell alt de català.
Tenir el Certificat Negatiu de Delictes sexuals.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Qld240 Dinamitzador/A Punt Òmnia Badalona (Substitució Llarga)
Empresa:

Fundació Pere Tarrés


Peluquero/A

Buscamos un ayudante de peluquería para que nos ayude por las tarde y sábados a la mañan y que tenga ganas de aprender y por supuesto crecer como profesional...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 24 days ago

Cerrajero Para Apertura De Puertas En Piso

Necesito un servicio de Cerrajero con las siguientes características:¿Qué servicio de cerrajería se necesita? Apertura de puertas¿Qué tipo de puerta es? Puer...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 25 days ago

Q-536 | Conductor /A - Mozo /A

Empresa del sector metal busca un/a conductor/a - mozo/a para trabajar en Lliçà de Vall y realizar las siguientes tareas:Transporte de equipos audiovisuales ...


Desde Eurofirms - Barcelona

Publicado 25 days ago

Carpinteros Para Cortar 4 Agujeros Para Altavoces Para Realizar Cortes Y Agujeros En Madera

Tengo 2 maderas de contrachapado de 21mm de grueso y necesito que hagan el corte para alojamiento de 4 altavoces. Puedo ir a la carpinteria a llevar las made...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 25 days ago

Built at: 2024-10-03T22:40:57.145Z