Qjc890 | Business Developer Sector Telco

Qjc890 | Business Developer Sector Telco
Empresa:

Fundació I2Cat


Detalles de la oferta

La Fundació i2CAT està cercant un / a Desenvolupador / a de negoci d'Innovació per incorporar-se a l'àrea de Innovation Business Development (IBD) - Sector Privat.

L'àrea d'IBD-Sector Privat té com a missió traduir els resultats i el coneixement generats com a resultat de les activitats de recerca en sectors productius de l'economia local i internacional amb l'objectiu de posicionar i2CAT com a centre de referència en innovació en el sector privat.

Des de IBD col·laborem amb empreses del sector TIC, multinacionals, pimes i start-ups per, a través d'acords estratègics, projectes d'R&D, proves de concepte i llicenciament d'actius, afavorir la seva transformació digital i competitivitat.

Reportant a la Directora de la unitat de negoci, es responsabilitzarà de la definició de l'estratègia sectorial, de la gestió de la seva cartera de comptes dins el sector TIC / Telco, gestionarà leads i deals, crearà ofertes i propostes de valor i contribuirà al reporting del departament.

Requisits mínims:
Estudis superiors de Grau Universitari (àmbit tecnològic): Enginyer / a de Telecomunicacions o similar.Experiència en venda de solucions en tecnologies digitals avançades i en l'elaboració de propostes a clients.Coneixement de l'ús de tecnologies digitals com: IA, Blockchain, XR, IoT, Ciberseguretat i 5G.Orientació a client per identificar les necessitats i oferir la solució òptima en cadascuna de les propostes presentades.Capacitat d'anàlisi i comprensió de negoci que li permeti treballar en la solució més adequada.Orientació a resultats i proactivitat.Capacitat de comunicació, empatia i assertivitat per implicar les unitats que participen en el cicle de venda, per generar confiança en els clients i argumentar el valor de les solucions proposades.Capacitat de redacció, comprensió, creació de fil argumental coherent i capacitat de síntesi.Domini de les eines ofimàtiques: PowerPoint, Word i Excel.Català i Anglès fluid (oral i escrit). Requisits desitjables:
Experiència en consultoria.Experiència en desenvolupament de negoci en l'àmbit de la innovació / centre de recerca.Coneixement dels instruments de finançament públic en I+D. i2CAT és una organització compromesa amb la igualtat d'oportunitats i cerquem augmentar el nombre de dones en aquelles àrees on estan subrepresentades. Animem explícitament al col·lectiu de dones a inscriure's.

Si el que has llegit et sona bé.... fem un cafè i t'expliquem més!

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Qjc890 | Business Developer Sector Telco
Empresa:

Fundació I2Cat


Tècnics En Laboratori Sanitari, En General

Nívell formatiu: Nívell formatiu mínim:ENSENYAMENTS DE GRAU MITJÀ DE FORMACIÓ PROFESSIONAL ESPECÍFICA, ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY I ESPORTIVES. Titulacions: H...


Desde Oficina De Treball Del Soc - Barcelona

Publicado a month ago

Coo

¡Gran oportunidad profesional! Desde MC Headhunting estamos buscando la figura de un/a COO para importante holding empresarial ubicado en Barcelona, con una ...


Desde Mc Headhunting - Barcelona

Publicado a month ago

Teleoperador/A De Enlace (Integrador/A Social)

¿Estas estudiando y quieres compaginar tus estudios con un trabajo relacionado a tu formación dentro del sector sociosanitario? ¡Esta es tu oportunidad! Pre...


Desde Tunstall Spain - Barcelona

Publicado a month ago

Agente Inmobiliario

**Agente Inmobiliario/a Autónomo/a para Servicheck en Barcelona** La agencia Servicheck, líder en el sector inmobiliario, busca incorporar Agentes Inmobilia...


Desde Servicheck Inmobiliaria - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-19T10:47:33.348Z