Qex509 Venedor/A Entrades Per A Centre Cultural

Qex509 Venedor/A Entrades Per A Centre Cultural
Empresa:

Magmacultura


Detalles de la oferta

Description:
A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió es promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre motor principal és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.
Tenim un repte per a aquelles persones que:
Siguin apassionades a treballar en equipTinguin passió per l'art i la seva divulgacióOrientades al servei i al clientQue gaudeixin treballant amb energia, compromís i dedicacióPromoguin un bon ambient de treballVols sumar-te al nostre equip? Et convidem que continuïs llegint aquesta oferta!
Seleccionem venedor/a d'entrades per a reconegut i prestigiós centre cultural situat a la ciutat de Valencia, amb el propòsit de promocionar i vendre activitats de divulgació i informació sociocultural als visitants.
Quines seran les teves funcions principals? Atendre les diferents recepcions i controlar l'accés de l'equipament.Informar de les exposicions i activitats del centre de manera presencial i telefònica.Atendre, informar i ajudar a persones amb necessitats especials.Realitzar la venda d'entrades a taquilles, organitzar el punt de venda d'entrades i la gestió de cues en el centre.Quadrar i fer la liquidació de la caixa diàriament del total d'accions comercials que s'hagin produït als punts de venda del centre.Administrar les reserves i fer el seguiment d'inscripcions a les diferents activitats del centre.Atendre les queixes i els suggeriments dels visitants.Dur a terme la gestió, reposició i control de l'estoc de material divulgatiu del centre (fulletons, cartel-les, dossiers).Rebre i comunicar les incidències derivades del funcionament del centre.Coordinar l'atenció als grups a l'arribada al centre en coordinació amb la resta de l'equip.Preparar diàriament els materials pels grups organitzats del centre.Tenir cura de l'endreça dels espais d'accés públic.Gestionar els inventaris de les publicacions i altres productes de venda al públic lliurats en els taulells i l'aplicatiu IRIS: canal municipal per vehicular els suggeriments i queixes dels usuaris.Dur a terme el control de les consultes rebudes diferenciades per tipologia, informe estadístic mensual, anual i comparatives.Gestionar l'agenda del centre, en coordinació amb els equips de producció del centre.T'oferim:
Oportunitat d'incorporar-te a una empresa sòlida i amb projecció dins del sector cultural.Contracte: Indefinit.Jornada laboral i horari: 26 hores / setmana en torn rotatiu:
Setmana A: de dilluns a dimecres de 15:00 a 20:15, dissabte i diumenge de 10:00 a 15:00.
Setmana B: de dilluns a divendres de 15:00 a 20:15.
Festius segons correspongui dins del torn.Salari brut anual: 15.120€ bruts/anuals a raó de jornada completa (38,5 h/setmanals) segons Conveni Oci Estatal. S'ha de fer la part proporcional a les hores treballades.Salari brut mensual: 850,90€ bruts, a raó de 26 h/setmanals.Formació inicial a càrrec de l'empresa.Incorporació: immediata.Requirements:
Ser una persona dinàmica, amb destacada orientació al servei i empatia, resolutiva i amb dots comunicatius.Formació: Grau/Llicenciatura en Història de l'Art,Belles Arts, Història, Turisme, Humanitats o similar.Idiomes: Castellà i Català nadiu o bilingüe. Anglès avançat. Es valoraran altres idiomes.Serà valorat molt positivament experiència en lloc similar.Disponibilitat per a treballar en jornada parcial o completa, inclosos els caps de setmana.Informàtica: coneixements del paquet de Microsoft Office.El més important: energia, entusiasme i alegria.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Qex509 Venedor/A Entrades Per A Centre Cultural
Empresa:

Magmacultura


Customer Service Representative (M/F/D) - German Speaker

Cabka Spain S.L.U. Cabka Spain S.L.U. Work experience Cabka develops clever and transformative solutions for shipping goods around the world. We take plas...


Desde Cabka Group Gmbh - Valencia

Publicado 23 days ago

Servicios Notariales Para Cliente Particular

Necesito un servicio de Notaría con las siguientes características:¿Qué tipo de cliente eres? Particular¿Para qué necesitas al notario/a? Donación¿Para cuánd...


Desde Cronoshare.Com - Valencia

Publicado 24 days ago

Servicios Notariales Para Cliente Particular

Compraventa piso zona gandia con hipoteca¿Qué tipo de cliente eres? Particular¿Para qué necesitas al notario/a? Compraventa¿Para cuándo necesitas el servicio...


Desde Cronoshare.Com - Valencia

Publicado 24 days ago

Flor Busca Canguro O Niñera - Trabajo De Niñera En Manises

Me llamo Flor. Tenemos una peque de 7 aos. Necesitamos cuidado ocasional, de vez en cuando buscarla en el cole, o durante el da mientras trabajamos. Esperamo...


Desde Sitly - Valencia

Publicado 24 days ago

Built at: 2024-10-02T17:27:34.668Z