Psicòleg/Oga - Residència Gent Gran Ribes De Freser

Psicòleg/Oga - Residència Gent Gran Ribes De Freser
Empresa:

Sumar


Lugar:

Girona

Detalles de la oferta

Funcions principals Cerquem psicòleg/oga per a treballar a la Residència de Gent Gran de Ribes de Freser.
La persona seleccionada, passarà a formar part d'un equip de professionals, que tindrà la missió d'ajudar a l'usuari/a a millorar la seva autonomia en les tasques de la vida diària i assistir i donar suport en el manteniment de funcions de la persona.
La persona seleccionada desenvoluparà les següents funcions: Treballar les diferents àrees d'automanteniment (AVD bàsiques i instrumentals) i les àrees de la persona tals com memòria, atenció, raonament, funció motora, sensitiva i relacions interpersonals, a través del disseny Realitzar la programació d'activitats i ocupacions terapèutiques.
Realitzar els tractaments psicoterapèutics, tant individuals com de grup a totes les persones usuàries i fer-ne seguiment.
Fomentar la integració i participació de les persones usuàries en la vida del centre i en l'entorn.
Què oferim?
Jornada: Jornada parcial de 10 hores setmanals.
De dilluns a divendres.
Torn tarda Contracte: Estable Salari: Segons cc Requisits: Formació: Diplomatura amb titulació de Psicologia (imprescindible) Experiència: Un any d'experiència realitzant funcions similars, en l'àmbit de gent gran.
Perfil competèncial: Pensem amb un/a professional orientat/da en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones amb estil de comunicació proper, amb empatia, assertivitat i facilitat per a treballar en equip.
T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?
Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla "Inscriu-te manualment"


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Psicòleg/Oga - Residència Gent Gran Ribes De Freser
Empresa:

Sumar


Lugar:

Girona

Servicio De Maquillaje Para Sesión De Fotos Particular

Soy de india piel no muy blanca ni muy morena Tipo de evento para el que se necesita el servicio   Sesión de fotos particular Nº de personas para el servicio...


Desde Cronoshare.Com - Girona

Publicado 20 days ago

Sous Chef

Bajo la supervisión del chef ejecutivo y head chef, formará parte del equipo de cocina y será el responsable del buen funcionamiento y desarrollo de los dive...


Desde Camiral Golf & Wellness - Girona

Publicado 19 days ago

Manteniment Exteriors Jardineria - 14737

Manteniment d'exterior de casa Treballs de jardineria, manteniment piscina, control de recs, feines de manteniment senzilles de pintura, neteja, etc. - espan...


Desde Oficina De Treball Del Soc - Girona

Publicado 19 days ago

Tallerista De Zumba Per Figueres

Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem a un o una formadora per impartir un taller de "Zumba" a la localitat de Figueres. Descripció: Iniciació al zumba Date...


Desde Fundació Pere Tarrés - Girona

Publicado 19 days ago

Built at: 2024-10-21T01:24:17.326Z