Psicòleg/Oga Per Acompanyament A Joves Amb Problemàtiques De Salut Mental A Través De La Realitat Immersiva Girona-Olot

Psicòleg/Oga Per Acompanyament A Joves Amb Problemàtiques De Salut Mental A Través De La Realitat Immersiva Girona-Olot
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
La intervenció té per objecte promoure la inclusió social amb una seguit d'actuacions d'acompanyament socioeducatiu i emocional a les persones amb trastorn de salut mental i que puguin presentar, si és el cas, altres problemes afegits derivats d'addiccions o de VIH-sida, a fi de prevenir els factors de risc d'exclusió social i facilitar les eines per enfortir la seva autonomia personal i la responsabilitat en l'assoliment del seu procés d'inclusió plena, vinculat, entre d'altres, a aspectes de la vida personal, social, cultural.
Funcions del rol: Intervenció educativa i amb suport psicològic a joves amb realitat inmmersiva Dimanització del projecte Coordinació i contacte amb agents socials i de salut de l'autor Què necessites?
Titulació Grau Psicologia Experiència  salut mental.
Competències tecnolòqiques Valorable disposar de vehicle propi.
Proactivitat, orientació a resultats i habilitats comunicatives.
Què t'oferim?
Jornada: 38,5h/set.
Oferta: Vacant temporal inici 6 mesos, Horari:   Matins /tardes rotatiu.
Salari:24677,80€bruts/anual.
Data incorporació: 09/09/2024 Modalitat de treball: Presencial De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Teletreball i flexibilitat horària Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Psicòleg/Oga Per Acompanyament A Joves Amb Problemàtiques De Salut Mental A Través De La Realitat Immersiva Girona-Olot
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Tok-257 - Assessor / Assessora De Servei

GRUP MIBEC LLEIDA S.L.Ver todas sus ofertas Es precisa assessor/a de servei per al taller de concessió oficial d' automòbils a LleidaUbicación:LLEIDA - SEGRI...


Desde *Nombre Oculto* - España

Publicado a month ago

Profesor/A De Inglés Nativo En Vélez-Málaga

Cronoshare es una plataforma online para profesionales que quieren encontrar nuevos clientes. Buscamos Profesor/a de inglés nativo en Vélez-Málaga y alrededo...


Desde Cronoshare.Com - España

Publicado a month ago

Babysitter Wanted In Benahavís - Babysitting Benahavís

A babysitter wanted in Benahavís for 1 child, babysitting in Benahavís. I'm a busy parent looking for a reliable and experienced> to care for my energetic, s...


Desde Babysits - España

Publicado a month ago

(Urgente) Teacher At Kids&Us Lleida (Barris Nord)

A Kids&Us busquem constantment persones amb talent i ganes de formar part del nostre equip de professionals dinàmics, sociables, apassionats pel món dels inf...


Desde Kids&Us Lleida - España

Publicado 22 days ago

Built at: 2024-09-09T06:33:35.418Z