Psicòleg/A Per Programes Formatius De Violència Mesures Penals Alternatives Ubicat A Girona

Psicòleg/A Per Programes Formatius De Violència Mesures Penals Alternatives Ubicat A Girona
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Es cerca psicòleg/a per a realitzar programes formatius relacionats amb delictes de violències dins el marc de les Mesures Penals Alternatives a Girona.
Funcions del rol: Realització d'entrevistes diagnosi, seguiment i finalització dels usuaris candidats a realitzar el programa formatiu.
Aplicació de les eines psicomètriques corresponents als diferents delictes de violència per a valoració del risc pre i post programa formatiu.
Preparació i realització de les sessions grupals o individuals dels diferents programes Formatius.
Què necessites?
Grau en psicologia finalitzat.
Màster en Psicologia Forense Valorable Grau en Criminologia.
Cal estar col·legiat/da al COPC Estar en règim d'autònoms.
Imprescindible experiència en violències masclistes.
Es valorarà preferiblement candidats/es amb màster en Psicologia Forense i Criminal; Màster en Psicologia Jurídica; Màster en Perfilació i Anàlisis de la Conducta Criminal o màsters relacionats amb violència de gènere.
Què t'oferim?
Jornada: 10?h/set aprox Horari: Tardes i caps de setmana entre setmana a convenir en funció de les necessitats del servei.
Indispensable disponibilitat dissabtes.
Durada del contracte: un any, prorrogable.
Salari: preu hora és 18,34?€  Data incorporació: 02/09/2024 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.
7


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Psicòleg/A Per Programes Formatius De Violència Mesures Penals Alternatives Ubicat A Girona
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Profesores Particulares De Guitarra Clásica Para Adulto

Necesito un servicio de Clases de Guitarra con las siguientes características:Tipo de clases Clases individualesEdad o perfil del alumno(a) Adulto (18 - 74 a...


Desde Cronoshare.Com - España

Publicado a month ago

Presupuestos De Clases De Saxofón Soprano

Estuve en una escuela y ya se las notas. Pero el profesor dedica tiempo a muchos alumnos y no es personalizado. Busco enseñanza 1a1Tipo de clases Clases indi...


Desde Cronoshare.Com - España

Publicado a month ago

Educador/A Ambiental, La Seu D'Urgell

En **sm**, sistemas medioambientales, estamos buscando **Informadores/as - Educadores/as Ambientales** para unirse a nuestro equipo.Te unirás a una campaña d...


Desde Sistemas Medioambientales - España

Publicado a month ago

Prácticas Laborales Lleida - Management, Customer

**Descripción**:**¿Por qué Enterprise?**Enterprise Mobility es una multinacional lider mundial en el sector de la movilidad. Tiene una red mundial presente e...


Desde Enterprise Mobility - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-06-29T08:24:56.496Z