Prospector/A Laboral [Rrg-389]

Detalles de la oferta

Plaça vacant: Prospector/a laboral.
- Ubicació lloc de treball: Girona.
- Descripció: Autoocupació és una fundació que ajuda a les persones a desenvolupar-se professionalment i a exercir la seva vocació, mitjançant la creació d'una empresa i/o el treball per compte aliena. El nostre lema és Soc el que vull ser.

En el marc del procés de creixement de la fundació busquem nous professionals de prospecció, per a incorporar-se a l'equip per tal de promoure oportunitats de col.laboració amb empreses del territori i facilitar la inserció laboral de les persones que són ateses en el marc dels programes de l'entitat. La seva actuació comporta conèixer i analitzar el mercat de treball del territori, per tal de detectar possibilitats d'ocupació, tendències dels sectors, necessitats de contractació, formació o orientació de les empreses, etc. Intervenint en la creació de noves aliances i alhora amb el manteniment i fidelització dels contactes amb les empreses i entitats que ja tenen vincle amb la Fundació.

- Funcions:

Contactar i visitar les empreses del territori per fer arribar informació sobre els serveis de l'entitat i cercar vies de col.laboració.Detectar demandes i necessitats de les empreses, adoptant un rol facilitador per canalitzar solucions i explorar vies de col-laboració conjuntes.Fidelitzar les empreses per ampliar i fidelitzar les empreses col-laboradores.Mantenir la base de dades del teixit empresarial local actualitzada.Organitzar accions que promoguin l'aproximació de les empreses i les persones en recerca de treball.Coordinar-se amb el servei de formació i orientació i donar suport a la seva tasca per facilitar la inserció laboral de les persones participants als programes de la fundació.Gestionar processos de pràctiques.Gestionar la informació i documentació de les actuacions de prospecció segons els procediments i eines informàtiques de l'entitat.
- Àmbits: Formació universitària en l'àmbit social (Pedagogia, Psicologia, Psicopedagogia, Relacions Laborals o similar). Es valorarà formació específica en els àmbits de la prospecció laboral.
- Competències Competències transversals Orientació al client, habilitats comercials i de negociació.Treball en equip, cooperació.Escolta activa i empatia.Planificació i organització.Gestió de l'estrès, del temps i la frustració.Gestió de projectes.Habilitats comercials i orientació al client.Coaching (assessorament i orientació).Gestió del talent.Pensament crític i estratègic.Resolució de problemes, planificació i organització.Habilitats didàctiques.Habilitats comunicatives i parlar en públic.Autonomia i Proactivitat.Flexibilitat, adaptabilitat i innovació.
- Competències lingüístiques
Català i castellà (Nívell C1).
- Competències digitals
Coneixements avançats en paquet office.
- Experiència: Es valora experiència en l'àmbit de l'ocupabilitat realitzant tasques pròpies de prospecció.
- Observacions: Incorporació a un equip dinàmic, en creixement, amb molta empenta i apassionat per ajudar les persones a ser el que volen ser.
- Incorporació: Incorporació immediata.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Veterinari/Ària Generalista

Coneixes algú a qui li pugui interessar? Descripció de l'oferta Veterinari/ària Generalista a Província Girona El nostre centre es caracteritza per un tracte...


Desde Clínica Veterinaria De Petits Animals - Burgos

Publicado 25 days ago

Treballador/A De La Llar Interna Caps De Setmana A (Ij-634)

TREBALLADOR/A DE LA LLAR INTERNA CAPS DE SETMANA A LLAGOSTERA Responsabilitats: Cura, atenció i suport a la persona. Manteniment de la llar. Requisits mínims...


Desde Asisgrup - Burgos

Publicado 24 days ago

(Dr072) Temporada 'Estiu

OFERIM: Incorporació a una empresa sòlidaJornada laboral de 40h / setmana de Dilluns a Diumenge2 dies de festa a la setmanaIncorporació campanya d'estiuBenef...


Desde *Nombre Oculto* - Burgos

Publicado 24 days ago

Foro Empleo Induforum - Etsii Upm

En el grupo Sener desarrollamos soluciones de ingeniería y tecnología innovadoras en distintos mercados, con el propósito de contribuir al progreso de la soc...


Desde Sener - Burgos

Publicado 24 days ago

Built at: 2024-10-26T10:26:40.629Z