Promotor/A Centres D'Esplais (Mcecc) Girona

Promotor/A Centres D'Esplais (Mcecc) Girona
Empresa:

Fundació Pere Tarrés


Detalles de la oferta

Estàs estudiant i t'agradaria una feina amb flexibilitat horària a jornada parcial per poder complementar els teus estudis? Tenim l'oferta de feina perfecta per a tu!

Busquem persones entusiastes del món del lleure per ocupar una vacant de promotor/a de Centres d'Esplai del MCECC a Girona.

Donaràs suport als centres d'Esplai del territori de Girona.

Tindràs un contracte indefinit a 15 hores setmanals, podràs adaptar l'horari a la teva disponibilitat, sobre tot els caps de setmana i a les tardes ja que és quan es fan les activitats amb els infants als centres d'esplai. Un dimecres al mes es realitza una reunió a Barcelona en horari de 15ha 17h.

Què faràs?

**Suport**: Estaràs en contacte amb els centres d'esplai donant suport pedagògic i organitzatiu i col-laborar en tasques administratives dels centres d'esplai, zones i territoris, facilitant tràmits del moviment.

**Fomentar Nous Centres**: Impulsar la creació i federació de nous centres d'esplai, contribuint al creixement del moviment.

**Comunicació Eficaç**: Mantenir els centres informats sobre activitats i serveis, facilitant la difusió d'iniciatives innovadores.

**Suport a Zones i Territoris**: Acompanyar les accions de les Zones i Territoris, facilitant recursos i recordant processos i normes.

**Visites Actives**: Atendre, informar i realitzar visites als centres d'esplai i equips de zona/territori, creant una connexió directa.

**Gestió d'Incidències**: Gestionar les incidències diàries dels centres d'esplai, zones i territoris, donant respostes eficients.

No ho dubtis i apunta't, t'estem esperant!
- Formar part o haver format part d'un esplai del MCECC (Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans)
- Formació en àmbit educatiu i social (finalitzada o en curs)
- Domini d'eines informàtiques.
- Bon nívell de Català i Castellà.
- Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals.


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Promotor/A Centres D'Esplais (Mcecc) Girona
Empresa:

Fundació Pere Tarrés


Sales Assistant Burgos - 12H Fines De Semana

Tus Responsabilidades en C&A Como parte de nuestro equipo de Burgos, proporcionas una experiencia de compra inolvidable a nuestros clientes. Con tu energía ...


Desde C&A - Burgos

Publicado 12 days ago

Sales Specialist Pharmacy

Buscamos un Sales Specialist para gestionar nuestra cartera de productos OTC en el canal farmacias, para la zona de Barcelona/Girona. La persona podrá estar ...


Desde Essity Ab - Burgos

Publicado 13 days ago

Ventas Al Detalle Especialista En Peluqueria Canina - Girona (Jornada Completa) Girona

GironaPublicada el 2 de agosto de 2024Si te gustan los animales... ¡Únete al líder del sector de las mascotas!KIWOKO es la cadena líder de tiendas de animale...


Desde Tiendanimal - Burgos

Publicado 13 days ago

Comercial Productes Higiene Professional

Coneixes algú a qui li pugui interessar?Descripció de l'oferta Comercial productes higiene professional a Província GironaEmpresa consolidada en el sector de...


Desde Unidad Quimica S.L - Burgos

Publicado 13 days ago

Built at: 2024-09-22T04:46:14.672Z