Project Manager
Empresa:

Associació Cluster De Productes Infantils De Catalunya


Detalles de la oferta

**KID'S CLUSTER **es una associació que agrupa 80 empreses i organitzacions de productes i serveis per la infància i les famílies. Som un ecosistema on les empreses col-laboren per millorar la seva competitivitat a través de la innovació i la intel-ligència col-lectiva. La nostra missió és generar noves oportunitats de negoci per desenvolupar productes i serveis que responguin a les necessitats reals del infants i del seu entorn, propiciant el seu benestar holístic.

**Com ho fem? **Organitzem activitats, oferim sessions formatives per als professionals del sector, estimulem la innovació amb workshops i reunions de treball, analitzem les tendències del mercat, promovem el networking i l'intercanvi de coneixement i ajudem a les empreses a accedir a mercats internacionals. **Vols formar part de KID'S CLUSTER? **Estem buscant un/a project manager dinàmic/a, amb moltes ganes d'impulsar el seu talent.

**Responsabilitats**:

- Cerca de línies de finançament per a projectes d'innovació, tant regionals com nacionals i europees, per a clústers i empreses membres.
- Gestió de projectes: participar en el disseny, coordinació i lideratge de projectes d'innovació interempresarials, tant a nívell tècnic com administratiu.
- Fomentar les relacions amb d'altres cadenes de valor i amb l'ecosistema de clústers a nívell internacional.
- Generar sinergies entre els associats per afavorir la realització de projectes col-laboratius
- Participar en l'execució del pla estratègic del clúster, donar suport a la gestió interna i en l'organització d'esdeveniments i activitats.

**Requisits necessaris**:

- Llicenciatura, enginyeria o grau.
- Experiència demostrable en gestió de projectes.
- Formació complementària en project management, processos d'innovació, Indústria 4.0, implementació tecnològica i/o digitalització empresarial.
- Idiomes: català i castellà nadius, nívell professional d'anglès.
- Disponibilitat per a viatjar.

**Seria genial si, a més, tens**:

- Coneixement de l'ecosistema de clústers.
- Experiència en gestió de projectes europeus.
- Capacitat de treball en equips multidisciplinars
- Motivació
- Iniciativa
- Habilitats comunicatives
- Planificació
- Autogestió
- Capacitat organitzativa
- Visió analítica
- Generar confiança

**Què t'oferim**:

- Incorporació immediata
- Jornada completa
- Lloc de feina: Barcelona
- Modalitat: presencial i teletreball
- Contracte indefinit
- Retribució segons vàlua
- Participar en un projecte molt engrescador amb un equip jove i compromès on podràs desenvolupar-te professional i personalment, aprenent cada dia.
- Treballar en un entorn B2B donant servei a més de 80 organitzacions que enriquiran els teus coneixements sobre un sector en constant creixement.


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Project Manager
Empresa:

Associació Cluster De Productes Infantils De Catalunya


It Project Manager

**CIRCONTROL** es líder mundial en soluciones para la movilidad eficiente. Debido a nuestra fuerte expansión y crecimiento, ofrecemos una excelente oportuni...


Desde Circontrol - Barcelona

Publicado a month ago

Project Manager En Construcción

**¿Quiénes somos?** Ingeniería y consultoría de construcción internacional con sede central en Barcelona, oficinas en 7 países y un equipo de 60 personas. T...


Desde Top Management Group - Barcelona

Publicado a month ago

Project Manager - Eléctrico 3F103F46

.Duración de la oferta: hasta el 15/09/2024.Funciones Desde LHH Construcción estamos buscando un/a Jefe/a de Proyectos Eléctrico/a para una importante empres...


Desde Lhh Recruitment Solutions - Barcelona

Publicado a month ago

Nlb192 - It Project Manager

En Grupo Julià, buscamos un/una IT Project Manager para la gestión de proyectos del Departamento de Sistemas.Integrado dentro del equipo de profesionales del...


Desde Euroways - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-18T14:39:24.020Z