Programa Ocupabilitat Per Farmacèutics (Pof)

Programa Ocupabilitat Per Farmacèutics (Pof)
Empresa:

Fedefarma


Detalles de la oferta

A FedeFarma tenim clar que l'èxit dels nostres projectes es deuen a les persones que formen part del nostre equip. Per aquest motiu, si has finalitzat el Grau Universitari de Farmàcia i estàs buscant la teva primera experiència en el mon de la distribució farmacèutica, ens comprometem a impulsar el teu talent, satisfer les teves expectatives professionals i fer-te sentir com a casa. T'uneixes al nostre #SomFedeFarma? Continua llegint.

Ens coneixes?

Som un equip i formem part de Fedefarma, una cooperativa creada per a farmacèutics des del 1982, som una empresa de distribució farmacèutica líder a Catalunya i present a la Comunitat Valenciana, formada per diferents socis on oferim diversos serveis integrals del sector. Més enllà de la distribució farmacèutica, com a core principal, oferim altres serveis com Gestió i dinamització, Formació i Solucions digitals.

Que estem buscant;
Actualment, a FedeFarma estem buscant joves talents recentment graduats en Farmàcia o Màster en Farmàcia que tinguin interès a aprendre i conèixer professionalment el sector de la distribució farmacèutica. Els àmbits professionals en els quals treballaria serien en Formació a Farmàcia, Consultoria de Retail i Direcció Tècnica, tres sortides professionals de gran trajectòria en el sector.
No busquem que tinguis experiència, sinó, oferir-te l'oportunitat de què l'adquireixis amb nosaltres i puguis descobrir o desenvolupar-te en altres sortides professionals, que pot ser en un futur, poden ser del teu interès.
El teu dia a dia consistirà a donar suport a les funcions principals del departament i ajudar a eficientar l'área o les tasques assignades a través de la millora de processos.

El teu dia a dia consistirà en donar suport a les funcions principals del departament i ajudar a eficientar l'área o les tasques assignades a través de la millora de processos.

Que podem oferir-te;
- Contracte remunerat en pràctiques de 1,5 anys + possible incorporació empresa.
- Jornada Completa i/o Parcial. (De dilluns a divendres) - Horari de dilluns a dijous de 9.00h a 18h amb flexibilitat d'entrada i sortida / Divendres jornada intensiva de 8.00h a 15h.
- Aprenentatge a través d'un itinerari formatiu.
- Acompanyament d'un tutor/a per cada etapa formativa.
- Retribucions flexibles/ beneficis socials.
- Flexibilitat horària.

Ets tu la persona si..
- Disposes del Grau de Farmàcia i/o d'un màster en farmàcia.
- Tens disponibilitat per poder treballar de dilluns a divendres de forma presencial.
- Et consideres positiva, proactiva, pròxima, innovadora i honesta.

T'uneixes al nostre #SomFedeFarma?


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Programa Ocupabilitat Per Farmacèutics (Pof)
Empresa:

Fedefarma


Quality Control Scientist

Kymos is hiring a Scientist in Chemical Analysis for our Quality Control department.Position Description:We offer a position in the Pharmaceutical Chemical A...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 13 days ago

? Buen Salario: It Support Technician

.We are IT ServicesDo you want to own IT Services that have a positive impact on the entire workforce? Working with some of the latest technologies and globa...


Desde Booking Holdings, Inc. - Barcelona

Publicado 13 days ago

Buen Salario: Consultor/A Senior Sap Barcelona

La oportunidad:En la actualidad, buscamos reforzar nuestro equipo de SAP con la incorporación de un Senior Consultant con experiencia de, al menos, 3 años en...


Desde Ernst & Young Advisory Services Sdn Bhd - Barcelona

Publicado 13 days ago

[Psy642] | Peó/Peona Especialista De Proteccions Col-Lectives

Realitzar instal·lacions de proteccions col·lectives en treballs en alçada. - Instal·lació i utilització de xarxes de seguretat (horitzontal i perimetral), l...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 13 days ago

Built at: 2024-09-22T04:34:15.732Z