Per a PIME industrial del sector alimentari, ubicada al litoral central català, seleccionem un/a PLANIFICADOR/A per a realitzar la planificació de les activitats de producció, estimant i realitzant el control de materials, productes, costos i recursos necessaris pel desenvolupament de l'activitat productiva, amb l'objectiu d'aconseguir el màxim d'eficiència en la producció respecte el temps, qualitat, materials i incidències previstes.FUNCIONS PRINCIPALS:Producció:Realitzar la planificació de la producció: Preparació, control i seguiment de la planificació, segons prioritats i terminis d'entrega.
Coordinació amb el Departament d'Expedicions.
Verificar que l'entrada de les comandes sigui l'habitual i, si és necessari, modificar la planificació de la producció.Creació de comandes internes i generació d'OF's: Preparació, control i seguiment de tots els documents i eines informàtiques necessàries per coordinar la producció.Seguiment i control de la producció: Avaluació i supervisió de l'activitat productiva, realitzant el seguiment i control en totes les seves etapes.Supervisar el control i gestió d'estocs: Supervisar el control d'estocs de matèria primera, producte intermig, producte final i packaging.
Realitzar un seguiment de les regularitzacions executades.
Coordinació amb el Departament de Compres.Control de pesos: Seguiment dels pesos durant la producció.
Si és necessari coordinar els ajustaments necessaris per complir amb els pesos, aquests es realitzaran sempre sota la supervisió de l'Adjunt de Direcció de Producció i Manteniment i/o el Formador / Controlador de processos.Seguiment dels índexs de productivitat.Seguiment i gestió de futures produccions: Definir els recursos necessaris, tant de maquinària com de RRHH, per produir les quantitats estipulades en les produccions extres (ofertes).Gestionar les incidències internes i externes:Participar en la gestió de les incidències relacionades amb producció.Gestionar les devolucions: Gestionar les devolucions, a nivell productiu, de les matèries primes a proveïdors i les devolucions de producte final per part dels clients.
Aquest procés es realitza en coordinació amb el Departament d'Expedicions.Gestionar els equips i maquinària de producció:Participar en la planificació del manteniment intern.Participar en la planificació del manteniment extern.Gestionar personal:Participar en la definició dels llocs de treball: Participar en l'estructuració del personal per categories, definint els llocs de treball i les tasques a realitzar en cada un d'ells.Participar en la planificació del personal per torns: Gestionar conjuntament amb el Formador i Controlador de processos els llocs de treball en els diferents torns, garantint que estiguin coberts per personal degudament format.Pla de formació: Participar en la definició del pla de formació.Calendari de vacances: Participar en la distribució de les vacances dels operaris per cobrir sempre els llocs de treball.
Abans d'acabar l'any en curses fa la proposta a tot el personal.Generar informe seguiment producció:Preparació diària del document resum de l'estat de la producció i incidències.Realitzar el seguiment de la consecució dels objectius anuals del departament:Participar en el seguiment del grau de compliment dels objectius establerts, mitjançant l'avaluació de l'evolució dels KPI.Ordre i neteja:Fomentar l'ordre i la neteja al lloc de treball i garantir les bones pràctiques de manipulació.Pla de cultura de qualitat:Participar activament en la difusió i implementació de la cultura de qualitat en planta.Assistir a reunions:Direcció de producció, Coordinació de producció, Producció i Qualitat, General de planta.Condicions que ofereix l'empresa:Jornada: Jornada completaHorari: De dilluns a divendres 10h-18h.
Dissabtes matí alterns i alguns festiusPerspectiva de la feina: Lloc de treball establePrevisió d'incorporació: 15 diesTipus de contracte: IndefinitSalari: A convenir negociable segons perfilEstudis:És valorable: Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Processos de qualitat en la indústria alimentària.Experiència laboral:És imprescindible: Experiència mínima d'1 any en tasques similars, Coneixements de processos industrials i qualitat en indústria alimentària.Nivell d'experiència:Tècnic / EspecialistaAnys d'experiència:1 anyAltres requeriments:Valorable formació universitària, Coneixements d'EXCEL (taules dinàmiques...), Residència pròxima al lloc de treball.Idiomes:Català C2 - Expert (Imprescindible), Castellà C2 - Expert (Imprescindible)Empresa:Nom de l'empresa: INTAC VIC S.L.Sector: Recursos humans: consultoria - ETTDescripció: RRHH #J-18808-Ljbffr