**"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.**
**Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.**
Precisem incorporar per la temporada d'estiu (juny - setembre) al nostre restaurant ubicat al centre comercial La Roca Village:
- ajudants de cambrer/a a jornada completa i a jornada parcial.
- ajudants de cuina a jornada completa i a jornada parcial.
Les funcions a realitzar podrien ser les següents:
- Realitzar l'atenció directa al client per al consum de menjar i begudes.
- Col-laborar amb el muntatge de la sala així com de la seva neteja, abans, durant i al finalitzar el servei.
- Assegurar un òptim servei al client i gestió de la cua.
- Agafar comandes i cobrar amb TPV.
- Conèixer els productes que ofereix l'Andreu, per tal d'oferir i orientar als clients.
- Mantenir la neteja i ordre del local.
- Reposició, recepció, conservació i marcatge dels productes.
- Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.
- Posar i treure el rentavaixelles.
- Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.
- Realització de preparacions senzilles dels plats seguint els procediments establerts.
- Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts...)
- Establir una bona presentació dels productes seguint els procediments establerts.
- Contribuir a la consecució dels objectius (KPI's) assignats a la botiga.
- Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.
A l'Andreu trobaràs:
- Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.
- Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.
- Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).
- Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb incentius a la nòmina.
- Possibilitat de formar part de l'equip al finalitzar la temporada.
Per formar part del nostre equip és important:
- Experiència com cambrer/a o cuina/degustació de 6 mesos o més, preferiblement al sector de la restauració.
- Parlar castellà i català amb fluïdesa. Molt valorable parlar altres idiomes.
- Bona presència i comunicació amb el client.
- Residir a prop de la botiga o facilitat de transport.
Tipo de puesto: Jornada completa, Media jornada
Sueldo: 600,00€-1.800,00€ al mes
Horas previstas: entre 18 y 40 a la semana
Beneficios:
- Comidas en la empresa
- Jornada intensiva en verano
- Parking gratuito
Horario:
- Turno de noche
- Turno de tarde
Tipos de compensaciones complementarias:
- Bonus por objetivos
- Horas extras
- Plan de comisiones
- Plus nocturnidad
- Propinas
Preguntas para la solicitud:
- El restaurant està ubicat al centre comercial La Roca Village, a quina distància et trobes?
- Quina vacant t'interessa? (Ajudant de cambrer/a, ajudant de cuina, polivalent)
- Quina jornada t'interessa? (jornada completa, jornada parcial, caps de setmana...)
- Ens agradaria saber més sobre tu, com et defineixes?
Ubicación del trabajo: Empleo presencial