Personal De Neteja, Rober I Quiròfan (24_153_Ipv_Sgnrq_Net)

Personal De Neteja, Rober I Quiròfan (24_153_Ipv_Sgnrq_Net)
Empresa:

Parc Taulí Hospital Universitari


Detalles de la oferta

EL CONSORCI CORPORACIÓ SANITÀRIA PARC TAULÍ, per a l'àmbit de Serveis Generals, ofereix:

Incorporació immediata a l'equip de treball de Serveis Generals de Neteja, Rober i quiròfan del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, Hospital Universitari, amb les següents condicions:

Pla d'acollida, noves incorporacions. Contracte de substitució fins a la cobertura definitiva de la plaça ("antics interinatges"). Jornades completes o parcials, segons lloc de treball. Serveis continuats (de dilluns a diumenge) o no continuats, segons lloc de treball. Places de torn matí/tarda/nit. Compromís de convocatòria abans de 3 anys per estabilització a contracte indefinit de conformitat amb la Disposició Addicional Quarta del RDL 32/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reforma laboral, la garantia de l'estabilitat en l'ocupació i la transformació del mercat de treball. Les condicions laborals són les establertes en el III Conveni SISCAT.

Requisits: Títol d'ensenyament mínim obligatori en cada moment: Graduat escolar, ESO o equivalent a efectes laborals de conformitat amb les normes de convalidació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport (títol oficial o resguard de pagament). Nivell de català A2. Es valorarà: Currículum vitae. Experiència en neteja hospitalària o assistencial acreditada. Formació continuada i experiència. Capacitat de treball en equips multidisciplinaris. Procés de selecció: Les condicions generals d'aquesta convocatòria es regiran pel que recull el present anunci i amb els procediments que es detallen a les bases.

En compliment de la LISMI, el Consorci, tindrà en consideració la reserva per a les persones candidates que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%, sempre que siguin possibles per al desenvolupament de les funcions a cobrir.

Documentació i inscripció: DOCUMENTACIÓ QUE CAL ADJUNTAR EN EL MOMENT DE LA INSCRIPCIÓ AL PROCÉS SELECTIU: Annex 1: Declaració responsable Currículum Vitae actualitzat (format lliure) Títol d'ensenyament mínim obligatori en cada moment: Graduat escolar, ESO, o equivalent a efectes laborals de conformitat amb les normes de convalidació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport (títol oficial o resguard de pagament). Mèrits: certificats de la formació que compleixi els criteris de l'annex 2. Certificat de serveis prestats treballats en institucions públiques del SISCAT (o equivalents) amb el total de dies (en cas de voler acreditar experiència externa). Certificat oficial del nivell A2 o superior de català. Si no es presenta, inicialment es considerarà que haurà de realitzar la prova de coneixements, llevat que amb una anticipació superior als 5 dies naturals a la data de celebració de la prova subsani la manca de presentació del certificat. Fotocòpia del DNI/NIE. En cas de no pertànyer a cap dels estats membres de la Unió Europea, permís de treball en vigor o en tràmit. La no presentació de la documentació requerida com obligatòria pot comportar l'exclusió de la candidatura a la convocatòria.

Per a consultes en relació a aquesta convocatòria, us podeu adreçar a ****** indicant el número de referència d'aquest anunci.

Data de termini: 03 de novembre de 2024



#J-18808-Ljbffr

Requisitos

Personal De Neteja, Rober I Quiròfan (24_153_Ipv_Sgnrq_Net)
Empresa:

Parc Taulí Hospital Universitari


Lead Software Engineer, Renderman

Skydance offers a dynamic, inclusive, and ever-evolving culture where innovative ideas are welcomed, and growth fostered. The partnership between unique crea...


Desde Skydance Media - Barcelona

Publicado 21 days ago

Senior Php Developer

Coniq is a dynamic, high growth UK-based SaaS company that provides total customer engagement and loyalty services to many of the world's leading property de...


Desde Coniq - Barcelona

Publicado 21 days ago

Backend Developer (All Genders)

Responsibilities Design and implement complex and scalable web applications in the areas of Ecommerce, PIM, CMS Integrate component-based front-ends develope...


Desde Dgtls Gmbh - Barcelona

Publicado 21 days ago

Analista Programador/A Java It · Madrid · Completamente Remoto

Malthus Darwin es una empresa de Consultoría, especializada en la búsqueda, selección y evaluación de perfiles IT. Nuestro principal objetivo es proporcionar...


Desde Malthus Darwin - Barcelona

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-22T08:41:02.053Z