Pedagog/A - Evami - Girona

Pedagog/A - Evami - Girona
Empresa:

Treballa A Plataforma Educativa


Detalles de la oferta

PEDAGOG/A   Cerquem Pedagog/a per a l'equip tècnic del servei d'acollida de la Fundació Resilis, de Girona Funcions a desenvolupar: • Coneix la xarxa de recursos educatius existents en el medi.
• Informa i analitza, des de la vessant pedagògica, el model educatiu de la família i la situació personal de les persones ateses.
Posa èmfasi en les potencialitats educatives i els aprenentatges socials, tot basant-se en les seves exploracions o en les aportades per altres professionals.
• Analitza el procés educatiu seguit pels nens i nenes, analitzant el desenvolupament dels seus aprenentatges, el potencial intel·lectual, les habilitats adquirides i assenyala les dificultats.
• Informa sobre les necessitats educatives de les persones ateses a l'àmbit escolar, extraescolar, educació especialitzada, lleure i prelaboral.
• Realitza informes Tècnics especialitzats (Informes Psicopedagògics, derivacions ICASS...) • Coneix i passa proves per avaluar capacitat cognitiva i per conèixer la conducta social de les persones ateses.
Perfil competencial: Ètica i valors  Capacitat per resoldre problemes i prendre decisicions de forma àgil i eficaç  Capacitat d'escolta activa amb els usuaris i els professionals  Capacitat de treballar en equip  Capacitat d'organització, planificació i responsabilitat Capacitat per treballar sota pressió Persona sincera i empàtica  Formar-se de manera continuada  Altres requisits: Llicenciatura o Grau en Pedagogia (imprescindible) És valorarà experiència en posicions similars  Es valorarà formació específica en intervenció en maltractaments a infants i treball familiar.
És valorarà experiència en treball amb infància i famílies.
És imprescindible domini del català parlat i escrit, domini dels paquets informàtics estàndards Imprescindible disposar de carnet de conduir i vehicle propi.
En compliment de l'article 13.5 de la Llei Orgànica 1/1996, de Protecció Jurídica del i la menor, es requereix el Certificat d'Antecedents Penals per delictes de naturalesa sexual vigent, emès pel Registre Central, abans de la contractació.
S'ofereix:  Contracte laboral temporal al 100% de la jornada   Horari:  De dilluns a divendres de 8h a 15h  + una tarda a la setmana de 2,5 hores.
Categoria: Tècnic/a superior graduat del cicle continuat del conveni d'acció social.
Incorporació:  Immediata


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Pedagog/A - Evami - Girona
Empresa:

Treballa A Plataforma Educativa


(T01) - Formacion Power Apps

Localización: Miranda de EbroLogiRAIL, filial del Grupo Renfe, ha puesto ya en marcha 6 Centros de Competencias Digitales (CCD) para la gestión de los servic...


Desde Logirail - Burgos

Publicado 14 days ago

(T01) - Formacion Power Apps

Localización: Miranda de EbroLogiRAIL, filial del Grupo Renfe, ha puesto ya en marcha 6 Centros de Competencias Digitales (CCD) para la gestión de los servic...


Desde Logirail - Burgos

Publicado 14 days ago

School Director Girona

Kids&Us - Director/a de Escuela MISIÓN:Liderar y coordinar, de manera efectiva, todas las áreas del centro, incluyendo el área comercial, para garantizar la ...


Desde Kids&Us - Burgos

Publicado 13 days ago

Consultor/A Recursos Humanos -

¿Te apasionan las personas y buscas aportar valor diferencial con tu trabajo diario?Si la respuesta es sí ¡en Adverto Consultores te buscamos a ti!En nuestra...


Desde Adverto Consultores - Burgos

Publicado 13 days ago

Built at: 2024-10-01T02:23:21.250Z