Myt977 - Titulat Mig - Grup De Recerca "Obesitat I Síndrome De Prader-Willi" (24_27_Pt_Tec_Mig)

Detalles de la oferta

Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT)

La Fundació Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) és un institut CERCA nascut el 2015 per facilitar i potenciar l'activitat de recerca i innovació en salut, mitjançant un model sostenible, i promoure la translació del coneixement a la societat aportant valor per contribuir al seu benestar.

Descripció de l'oferta

La Fundació Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) necessita incorporar un/a TITULAT MIG - GRUP DE RECERCA "Obesitat i síndrome de Prader-Willi".

Lloc/Unitat d'adscripció:

L'Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) és un centre CERCA recentment acreditat com a Institut d'Investigació en Salut per l'ISCIII. L'I3PT és un centre de recerca i d'innovació biomèdica i hospitalària orientat a generar valor afavorint el creixement social i econòmic. El candidat/ta seleccionat s'incorporarà al grup de recerca sobre "Obesitat i síndrome de Prader-Willi" de l'Insititut d'Investigació i Innovació Parc Taulí.

Funcions a desenvolupar:


Explicació del projecte al pacient i familiars i obtenció del consentiment informat.Processat de mostres biològiques segons protocols específics de la unitat.Realització d'algunes determinacions de laboratori requerides pel protocol.Entrada de dades al sistema.

Lloc de treball:

- Titulat Mig

Requisits:

Titulació Universitària vinculada a les Ciències de la Salut (Biomedicina preferible)

Es valorarà:

Currículum vitae.Experiència demostrable d'haver treballat amb la síndrome de Prader-Willi.Experiència en bases de dades (RedCap, etc).Flexibilitat, adaptabilitat, proactivitat.Català, castellà i anglès, llegit i escrit.Capacitat de treball en equips multidisciplinaris, empatia, habilitats comunicatives i rigor en el desenvolupament de les tasques assignades.

S'ofereix:

La persona candidata seleccionada es vincularà laboralment mitjançant contracte indefinit, d'acord amb el que es contempla en la Llei 17/2022, de 5 de setembre, per la que es modifica la Llei 14/2011, de 1 de juny, de la ciència, la tecnologia i a la innovació, en el seu article 23-bis, "contractes d'activitats científic – tècniques", pel desenvolupament del projecte "Descubrimiento y desarrollo clínico temprano de nuevos inhibidores de la PDE-10 para el tratamiento del síndrome de Prader-Willi", finançat per al Ministerio de Ciencia e Innovación, amb codi CPP2022-009569 i finançat per MCIN/AEI/10.13039/501100011033 i per l'Unió Europea "NextGenerationEU"/PRTR".

La dedicació serà a jornada completa i les condicions laborals d'acord amb el que s'estableix al conveni col·lectiu vigent d'aplicació al centre.

Procés de selecció:

Les condicions generals d'aquesta convocatòria es regiran pel què recull el present anunci i amb els procediments que es detallen a les bases tipus de convocatòria per a ocupació de places vigents, que es poden consultar al web de l'entitat www.tauli.cat.

D'acord amb el Codi de Selecció i Vinculació vigent, les persones candidates se sotmetran a les proves següents:

Valoració curricular (valoració de mèrits d'acord amb els ítems de l'apartat es valorarà i amb les corresponents acreditacions, llevat de l'experiència interna que s'acreditarà d'ofici) inclosa la carta de motivació que acompanyi a la candidatura.Entrevista personal (pels professionals sense experiència interna) o valoració directiva.Prova psicotècnica.

Es podran afegir les proves competencials que es considerin necessàries per valorar la idoneïtat de les candidatures, en el marc de l'establert al vigent Codi de Selecció i Vinculació. En ares als principis d'economia processal i celeritat del procés, també es podran reduir les fases del procés de selecció en funció de la ràtio de candidats amb compliment dels requisits de la present oferta.

En compliment de la LISMI, el Consorci tindrà en consideració la reserva per a les persones candidates que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%, sempre que siguin idònies per al desenvolupament de les funcions a cobrir.

Documentació i inscripció:

Caldrà adjuntar en el moment de la inscripció els següents documents en format PDF:

Curriculum vitae.Titulació.Acreditacions formatives.Experiència laboral (caldrà acreditar-la mitjançant certificats de serveis prestats en entitats alienes al centre).

Enllaç per a la inscripció: https://tauli.talentclue.com/ca/node/110746996

La no presentació de la documentació requerida pot comportar l'exclusió de la candidatura a la convocatòria.

Informació: Per a consultes en relació a aquesta convocatòria, us podeu adreçar a ****** indicant el número de referència d'aquest anunci.

Data de termini: 10 d'octubre 2024

Codi plaça: 9203

Requisits

Per participar en aquest procés es imprescindible presentar la documentació en el termini i forma establerts.
#J-18808-Ljbffr

Requisitos

Seasonal Beauty Expert

Seasonal Artist, Barcelona Part time, Fixed Term Contract Sobre Charlotte Tilbury Beauty Fundado por la maquilladora profesional y emprendedora británica Cha...


Desde Charlotte Tilbury Beauty - Barcelona

Publicado 25 days ago

Tapicero Para Reparación De Tapicería En Sofá

Tengo el sofá con varias rajas, hechas a propósito, pero el sofá está nuevo de 1 año la tela Tipo de trabajo de tapicería a realizar   Reparación de tapicerí...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 25 days ago

T693 | Food Tour Guide

We are an exciting gastronomic tour company with 52 food tours in Europe, North America, and Asia, and we are looking for a new food tour guide to join our t...


Desde Secret Tours - Barcelona

Publicado 25 days ago

Instalación Portero Automático

Necesito un servicio de Electricista con las siguientes características: Descripción del trabajo o instalación a realizar   Reparación Tipo de portero   Port...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 25 days ago

Built at: 2024-10-26T00:03:19.203Z