Monitor/A D'Assaigs Clinics (Ref.: 2024/75)

Monitor/A D'Assaigs Clinics (Ref.: 2024/75)
Empresa:

Igpt


Detalles de la oferta

MONITOR/A D'ASSAIGS CLINICS (REF.
: 2024/75) Reference: 2024/75 Deadline: 11/07/2024 DESCRIPCIÓ DE L'OCUPACIÓ: L'IGTP necessita incorporar a la Unitat Polivalent d'Investigació Clínica (UPIC) un/a monitor/a d'assaigs clinics, amb la finalitat de realitzar suport de monitorització d'assaigs clínics a un projecte de la plataforma del Instituto de Salud Carlos III de suport per a la investigació clínica independent (expedient PT20/00018).
ES REQUEREIX: Grau universitari relacionat amb les ciències de la salut.
Màster de Monitorització d'Assaigs Clínics (CRA-Clinical Research Associate) o similar.
Experiència en l'àmbit de la monitorització d'assaigs clínics i/o projectes de recerca independent.
Formació en normes de Bona Pràctica Clínica (BPC/GCP) Coneixement d'anglès parlat i escrit.
Coneixement d'eines ofimàtiques.
Habilitat organitzativa, dinàmica, amb capacitat de treball ordenat i sistemàtic, individual i en equip.
Es valorarà experiència prèvia en xarxes de recolzament de recerca independent, així com experiència i autonomia en el desenvolupament de la seva tasca.
FUNCIONS: Les tasques a portar a terme son: Realització de visites d'inici, seguiment i tancament dels estudis, tant del nostre centre com de centres aliens al nostre que participin en els estudis, seguint el pla de monitorització establert per l'estudi.
Col·laboració en l'elaboració de la documentació, preparació i manteniment de l'arxiu del personal investigador, de Farmàcia i del Promotor si fos necessari.
Contactar amb el personal investigador i amb els equips del nostre centre i d'altres centres.
Treball de revisió del quadern de recollida de dades i bases de dades del projecte.
Seguiment del procés de l'estudi i col·laboració en l'elaboració d'informes de seguiment i anuals, en funció de les sol·licituds del/la gestor/a del projecte.
Supervisar i mantenir la documentació essencial de l'estudi actualitzada i correctament arxivada a l'arxiu mestre del projecte.
Control de la comptabilitat del medicament o del producte en investigació.
Participació en les formacions obligatòries de la xarxa SCReN i treball sobre Procediments Normalitzats de Treball de SCReN.
S'OFEREIX: Incorporació immediata.
Les retribucions brutes anuals inherents a la plaça objecte de la present convocatòria, seran fixades en funció de les taules salarials establertes a l'ajut de l'institut de Salud Carlos III.
23 dies de vacances + 5 dies personals anuals.
Retribució flexible (tiquet guarderia).
Càpsules formatives a càrrec de l'empresa.
Formar part d'un centre de recerca multidisciplinari excel·lent amb el distintiu HRS4R.
Ubicació al Campus Can Ruti, un entorn de recerca translacional de primer nivell de l'àrea de Barcelona, en un entorn científic molt estimulant.
L'IGTP ofereix un ecosistema de suport, amigable i col·laboratiu per promoure el desenvolupament professional i ajudar-lo a assolir els seus objectius de recerca.
Salari brut anual segons la vàlua del candidat/a.
PER A MÉS INFORMACIÓ: www.germanstrias.org/es/technology-services/upic/ PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS Les persones interessades han d'enviar carta de motivació explicant el seu interès en el lloc, el seu CV i contacte de 2 referències per correu electrònic a l'adreça seleccio(ELIMINAR)@igtp.cat.
NO ES CONSIDERARAN LES CANDIDATURES QUE NO INDIQUIN LA REFERÈNCIA DE L'OFERTA EN L'ASSUMPTE.
Les sol·licituds s'avaluaran d'acord amb els principis informadors i els objectius delssistemes de provisió, seguint el procés descrit a continuació: Avaluació curricular: anàlisi del currículum vitae per valorar aspectes relacionats amb la formació, la trajectòria professional i l'experiència en posicions relacionades amb el lloc de treball objecte de selecció.
Entrevista personal: un cop valorat el currículum, les persones seleccionades seran convocades a una entrevista personal per constatar i ampliar la informació detallada en el currículum i per valorar els aspectes relacionats amb l'experiència i les competències professionals.
Després d'una preselecció de les candidatures, s'entrevistarà a les que s'adaptin millor a la posició a cobrir.
MONITOR/A D'ASSAIGS CLINICS (REF.
: 2024/75) (PDF 321,99 Kb)


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Monitor/A D'Assaigs Clinics (Ref.: 2024/75)
Empresa:

Igpt


Plaça De Senior Laboratory Technician At The Nanoscale Bioelectric Characterization Research Gr...

Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC). 1 plaça de Senior Laboratory Technician at the Nanoscale Bioelec...


Desde Institut De Bioenginyeria De Catalunya (Ibec) - Barcelona

Publicado a month ago

Clinical Research Associate

.For more than 75 years, Grifols has worked to improve the health and well-being of people around the world. We are a global healthcare company that produces...


Desde Grifols - Barcelona

Publicado a month ago

Research Assistant For Colorectal Cancer Laboratory (Ref. Lab/24/01) A) Research Laboratories ·[...]

Created in 2005 by the Generalitat de Catalunya (Government of Catalonia) and the University of Barcelona, IRB Barcelona is a Severo Ochoa Centre of Excellen...


Desde Irb Barcelona - Barcelona

Publicado a month ago

Research Specialist In Cosmetics

The International University of Catalonia is a young university which has been in the Catalan system for the last 25 years. The University recently founded t...


Desde UIC Barcelona School of Architecture - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-07-12T08:27:32.491Z