Metge/Ssa Especialista En Hematologia I Hemoteràpia - Mieloma Múltiple (Ico Hospitalet)

Metge/Ssa Especialista En Hematologia I Hemoteràpia - Mieloma Múltiple (Ico Hospitalet)
Empresa:

Institut Català D'Oncologia (Ico)


Detalles de la oferta

Ubicació: Hospitalet de LLobregat (Espanya)
Modalitat de treball: Presencial
L'Institut Català d'Oncologia (ICO) és una institució pública de referència en la investigació, prevenció i tractament del càncer a Catalunya, Espanya. Com a centre líder en l'àmbit de l'oncologia, l'ICO es dedica a proporcionar atenció d'alta qualitat als pacients, promovent la investigació innovadora i fomentant l'educació en l'àmbit de la salut. El nostre compromís amb l'excel·lència i la col·laboració multidisciplinària ens ha portat a ser reconeguts tant a nivell nacional com internacional.
Descripció de l'ofertaL'Institut Català d'Oncologia inicia un procés de selecció per incorporar un/a Metge/ssa Especialista en Hematologia i Hemoteràpia per al servei d'Hematologia Clínica del centre de treball de l'ICO Hospitalet.
La missió del/la metge/ssa especialista en Hematologia i Hemoteràpia és oferir atenció mèdica especialitzada amb un enfocament terapèutic i integral del pacient hospitalitzat i ambulatori amb malaltia hematològica, fent especial èmfasi en el procés diagnòstic i terapèutic, i en la presa de decisions consensuada amb altres professionals, de conformitat amb els procediments i protocols adequats i millorar l'eficiència garantint una utilització adequada dels recursos.
La persona seleccionada treballarà integrat al servei d'Hematologia amb especial dedicació a l'àrea mieloma múltiple i altres malalties de cèl·lules plasmàtiques les neoplàsies mieloproliferatives cròniques tant des del punt de vista de les tasques assistencials (fonamentalment a consultes externes) com a nivell de recerca clínica i translacional i de formació continuada. Aquesta posició contempla també assistència als malalts hospitalitzats.
Atendre al pacient ambulatori i hospitalitzat, amb malaltia hematològica maligna i benigna amb especial dedicació a mieloma múltiple i altres malalties de cèl·lules plasmàtiques,  coordinant el diagnòstic i tractament amb altres especialitats i institucions quan sigui d'aplicació.
Participar i desenvolupar projectes de recerca clínica (participació en assaigs clínics), així com la possibilitat de realitzar/participar en projectes de recerca translacional (incloent-hi la tesi doctoral si així ho desitgen) dins de l'àrea de referència prèviament esmentada.
Col·laborar amb l'activitat docent de la institució, participant en programes de formació continuada, i/o tutelant els alumnes de pregrau i postgrau i residents en formació.
Desenvolupament a nivell assistencial, de recerca i docència de l'àrea de coneixement de mieloma mùltiple i altres malalties de cèl·lules plasmàtiques.  Participar en els comitès i reunions internes i externes, d'àmbit Assistencial i de Qualitat aportant una visió global en l'enfocament terapèutic del pacient ambulatori i d'hospitalització.
Participar activament en projectes i grups de treball vinculats, incloent reunions amb referents transversals, i especialistes d'altres serveis i institucions.
Representar la institució tant en actes nacionals com internacionals, a petició de la Direcció General, així com participar en les comissions o reunions internes que es considerin.
Contracte de treball d'interinitat per cobertura de vacant fins a resolució de convocatòria.
Horari: 4 dies/setmana de 08:00h a 17:00h i 1 dia/setmana de 08:00h a 15:00h
Les condicions de contractació i remuneració es regularan per contracte laboral i s'ajustaran a les normes establertes a l'ICO segons conveni col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut (SISCAT), les taules salarials ICO del grup professional AS-TGS (Assistencial Titulat/da de Grau Superior) i la vàlua de la candidatura.
Realització de guàrdies d'especialista (presència física) a l'ICO Hospitalet.
Accés a carrera professional a partir del primer any de contractació.
Data d'incorporació: Finalitzat el procés de selecció.
Formaràs part d'un servei dinàmic on el treball en equip és una prioritat.
Reconeixement mitjançant la carrera professional a partir d'1 any d'experiència amb increment salarial.
Conciliació personal i flexibilitat laboral segons pacte de condicions laborals que millora el conveni SISCAT.
Creixement professional: apostem per la teva formació continuada en l'àmbit onco-hematològic i de recerca així com la possibilitat d'assistir a jornades i congressos.
Política d'igualtat de tracte i d'oportunitats en les condicions de treball.
Estar en possessió de la titulació de Llicenciatura / Grau en Medicina i Cirurgia. (d'una universitat acreditada a Espanya vs acreditar certificat d'homologació corresponent).
Estar en possessió de la titulació d'Especialista en Hematologia i Hemoteràpia (via MIR vs acreditada a Espanya)
Llicència vigent per a l'exercici professional a Espanya. 
Es valorarà Experiència en l'àrea de coneixement de mieloma múltiple i altres malalties de cèl·lules plasmàtiques. 
Ubicació: Hospitalet de LLobregat (Espanya)

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Metge/Ssa Especialista En Hematologia I Hemoteràpia - Mieloma Múltiple (Ico Hospitalet)
Empresa:

Institut Català D'Oncologia (Ico)


Cuidador De Perros Para Mestizo

Se la lleva bien con perros pero hay que darle su tiempo.Es tranquila en casa, obediente.¿Cuántos perros hay que cuidar? 1Edad, peso y sexo del perro Peso: m...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado a month ago

Presupuesto De Peritos Médicos Especializados En Negligencias Médicas

Necesito un servicio de Peritos médicos con las siguientes características:¿Qué tipo de perito/a necesitas? Perito médico¿Para qué necesitas al perito/a? Ela...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado a month ago

Farmacéutico/A Para Barcelona

Funciones: Las propias del cargoSe valora: ACTITUDInformación adicional: HORARIO 100%: Lunes-Viernes intensivo rotativo (8:30-15 o 15-21:30), 1 fin de semana...


Desde Cofalicante - Barcelona

Publicado a month ago

Fisioterapia Para Tratar Dolor, Para Rehabilitación En Piernas

Necesito un servicio de Fisioterapeutas con las siguientes características:Tipo de fisioterapia requerida Tratamiento de dolores, rehabilitaciónParte(s) del ...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-06-30T03:19:34.166Z