Mestre/A De Taller

Mestre/A De Taller
Empresa:

Femarec Sccl, Cooperativa Social


Detalles de la oferta

A Femarec cerquem un/a Mestre/a de Taller de l'Equip d'Intervenció Social per al nostre Centre Especial de Treball.

Funcions:
Utilització i aprofitament òptim dels recursos humans, materials i tècnics disponibles amb l'objectiu de cobrir les necessitats productives i l'atenció als/a les usuaris/es treballadors/es.

Afavorir i potenciar l'autonomia i la independència de les persones treballadores amb discapacitat, principalment en el seu lloc de treball.

Detectar i determinar les necessitats de suport per tal que les persones amb discapacitat puguin dur a terme la seva activitat professional.

Tenir cura del compliment de la normativa de PRL. Vetllar per la seguretat dels/les usuaris/es treballadors/es durant l'activitat laboral.

Afavorir la integració de les noves persones treballadores amb discapacitat al Centre Especial de Treball mitjançant l'establiment dels suports adequats a aquesta finalitat.

Funcionar com a model pels/per les treballadors/es usuaris/es en el compliment de normativa interna i en pautes de conducta.

Elaborar els Programes Personals i la definició dels objectius individuals d'intervenció d'aquells/es usuaris/es dels que és referent.

Condicions:
Contracte laboral indefinit (39h/setmana).

Horari: De dilluns a divendres jornada intensiva de matí.

Salari: 1.566,74€ bruts mensuals per 14 pagues.

Incorporació immediata.

Lloc de treball: Bon Pastor (08030, Barcelona).
- Perfil/Requisitos

Requisits:
Formació: Grau en Psicologia, Pedagogia o Educació social.

Coneixements del paquet office a nívell d'usuari/a.

Experiència mínima de dos anys amb persones amb Discapacitat Intel-lectual i/o Trastorn Mental. Valorable experiència en Centre Especial de Treball.

Competències: aprenentatge, autoconeixement, comunicació, polivalència, treball en equip, empatia, capacitat d'anàlisi, capacitat pedagògica, coaching, gestió a la diversitat, integritat, lideratge d'equip i responsabilitat.
- Competencias
- Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y "saber estar"
- Nível
- Empleado
- Tipo de contrato
- Jornada intensiva
- Duración
- Indefinido
- Salario
- Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
- Estudios mínimos
- Diplomado
- Experiência mínima
- Al menos 2 años
- Fecha de inicio
- 17/01/2024
- Nº de vacantes
- 1


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Mestre/A De Taller
Empresa:

Femarec Sccl, Cooperativa Social


Mass Flow Sensor Application Engineer | Semiconductors | Rhine Valley, Eastern Switzerland

CONCAPE is a specialized recruitment agency (direct placement) focused on recruitment in the core regions of Switzerland and Liechtenstein, as well as in lea...


Desde Concape - Barcelona

Publicado a month ago

Operario/A Prensas (Sector Metal)

**Descripción**: Desde Epos estamos seleccionando un/a** OPERARIO/A DE PRENSAS** para una empresa del sector del metal ubicada en Sant Boi de Llobregat. **F...


Desde Epos - Barcelona

Publicado a month ago

Operario/A

Empresa situada en les Franqueses del Valles busca un/a operario/a para sus intalaciones. funciones: - Puesta en marcha, cambios, pruebas de molde, mejoras...


Desde Synergie - Barcelona

Publicado a month ago

Operario/A De Mecanizados

Importante empresa ubicada en el Sant Cugat del Vallés, dedicada al sector de la automoción. Buscamos a un/a operario/con experiência en el sector de automoc...


Desde Barna Labor Ett S.L. - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-08-03T12:00:50.149Z