Marketing Y Comunicación Especialista En Comunicación Cultural Y Gestión De Públicos En Museo B[...]

Marketing Y Comunicación Especialista En Comunicación Cultural Y Gestión De Públicos En Museo B[...]
Empresa:

Magmacultura


Detalles de la oferta

BarcelonaPublicada el 16 d'agost del 2024
A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió és promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre motor principal és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.
Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones se sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.
Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.
Tenim un repte per a aquelles persones que: Gaudeixin de treballar amb energia, compromís i dedicació.Tinguin passió per la gestió cultural i les noves tecnologies.Siguin curioses, emprenedores i apassionades pel sector cultural, l'art i els museus.Seleccionem a un/a Especialista en Comunicació cultural i Gestió de públics amb el propòsit de dissenyar, planificar i executar l'estratègia de comunicació del centre cultural i gestió de públics.
Què faràs en el teu dia a dia? Determinar i captar nous públics i activar accions i convenis amb altres institucions i col·lectius professionals.Planificar, dissenyar i implementar l'estratègia de comunicació de la companyia.Dissenyar el pla estratègic respecte a la gestió de públics (tractament i anàlisis de dades de públics).Definir l'estratègia de presència en línia (canals), incloent-hi el pla editorial de continguts.Realitzar la gestió contínua de canals digitals (xarxes socials / web) i elaboració de continguts.Gestionar el programa de reserves, introduint i supervisant les activitats del centre, així com la seva imatge corporativa.Realitzar l'elaboració, enviament i seguiment de newsletters.Oportunitat d'incorporar-te a un equip líder en la gestió cultural, compromès amb la promoció del valor del patrimoni cultural i fer-lo accessible per a les persones.
Formació i aprenentatge continuat: creixeràs en un entorn que et convidarà a prendre petites decisions diàriament i on equivocar-se també forma part del procés.
Horari: de dilluns a dijous de 09 h a 18 h (amb una hora per dinar) i divendres de 09 h a 15:30 h.
Lloc de treball: Barcelona.
Requisits mínimsSer una persona amb iniciativa, creativa, resolutiva, apassionada de la cultura i de la comunicació.Formació en Periodisme, Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques o equivalent. Es valorarà Màster en Màrqueting o Comunicació Digital.Tenir experiència en un lloc similar.Idiomes: català i castellà nadiu/bilingüe, anglès avançat.El més important: ser una persona amb entusiasme i amb capacitat de fer viure experiències úniques a través de l'art i la cultura.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Marketing Y Comunicación Especialista En Comunicación Cultural Y Gestión De Públicos En Museo B[...]
Empresa:

Magmacultura


Digital Content Manager (Experto/A En Cultura)

LLYC es una firma global de Corporate Affairs y Marketing, que trabaja como partner de sus clientes en materia de creatividad, influencia e innovación, con e...


Desde Beso By Llyc - Barcelona

Publicado a month ago

Promotor Online Par Redes Sociales

Como Promotor en Redes Sociales Online, serás la voz dinámica que conecta a nuestra marca con la audiencia digital. Tu enfoque estará en la promoción activa ...


Desde Indigo Group - Barcelona

Publicado a month ago

Community Manager

Persona per dur les xarxes socials dels centres, la pàgina web, coordinació de la comunicació, redacció de continguts pel bloc. Dur les xarxes socials dels d...


Desde Formació Miró - Barcelona

Publicado a month ago

Tècnic/A En Comunicació

Imprescindibles: Persona aturada menor de 30 anys. Grau universitari en l'àmbit de la comunicació o similars.Estudis finalitzats en els últims 3 anys o 5 any...


Desde Oficina De Treball Del Soc - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-17T08:12:51.953Z