Marketing Automation Specialist Crm - Salesforce Marketing Cloud (Vacant Temporal)

Marketing Automation Specialist Crm - Salesforce Marketing Cloud (Vacant Temporal)
Empresa:

Ametller Origen


Detalles de la oferta

Marketing Automation Specialist CRM - Salesforce Marketing Cloud (Vacant temporal) Inscribirme a esta oferta Localidad: Barcelona / Teletreball Provincia: Barcelona País: España Nº Vacantes (puestos): 1 Funciones A Ametller Origen treballem cada dia per promoure un estil de vida més saludable i sostenible, facilitant l'accés a una alimentació més nutritiva, plaent i neta, amb un ferm compromís amb la societat i el medi ambient.Som una empresa en expansió del sector alimentari que gestiona de forma integral el procés de producció i comercialització dels seus productes.
Cultivem, elaborem i seleccionem els nostres productes per garantir sabor i qualitat des de l'origen.Vols unir-te a nosaltres per fer arribar el nostre propòsit a la comunitat?Volem incorporar un/a Marketing Automation Specialist CRM per Salesforce Marketing Cloud perquè ens acompanyi en la nostra aposta per aquesta disciplina.
Aquesta vacant és per cobrir una baixa maternal i amb previsió de continuïtat en el futur.Què faràs?- Desenvoluparàs i implementaràs estratègies avançades de màrqueting automation en col·laboració amb altres departaments.
- Enriquiràs i milloraràs els plans relacionats mitjançant l'ús avançat de Salesforce Marketing Cloud, incloent la configuració de segments, automatitzacions i bases de dades relacionals.
- T'encarregaràs de realitzar les proves A/B per millorar l'eficàcia de les campanyes.
- Supervisaràs i analitzaràs els KPIs relacionats amb la teva àrea per avaluar l'èxit de les iniciatives.
- Lideraràs integracions tècniques per optimitzar els processos actuals de màrqueting automation.
Requisitos Què esperem de tu?- Estudis de Grau universitari en Màrqueting o estudis afins.
- Experiència prèvia demostrable en Salesforce Marketing Cloud.
- Els coneixements en HTML, AMPscript i SQL seran valorats positivament, però no són imprescindibles.- Habilitats analítiques i de comunicació.
- Proactivitat i capacitat per treballar en equip.
Se ofrece Què t'oferim?- Incorporar-te a una empresa líder del sector amb un model de negoci únic i diferenciat, en ple procés d'expansió.- Formar part d'un equip jove, dinàmic i innovador en un ambient de treball estimulant i amb autonomia responsable.- Contracte de substitució de baixa manternal amb jornada completa de dilluns a divendres.- Retribució segons vàlua.- Lloc de treball: Oficines del c/ Numància amb teletreball.
Denunciar esta oferta Inscribirme a esta oferta


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Marketing Automation Specialist Crm - Salesforce Marketing Cloud (Vacant Temporal)
Empresa:

Ametller Origen


Marketing & Sales Representative

col-wideJob Description:Itequia es una empresa de Confidentialy soluciones de desarrollo de software con sede en Barcelona, en las instalaciones de Palo Alto...


Desde Jr Spain - La Coruña

Publicado a month ago

Head Of Content

¿Quién no conoce a ABANCA ? El banco más gallego de este país nos ha pedido ayuda para que les ayudemos a encontrar su futuro Head of Content que lleve su ex...


Desde Content Software Gmbh - La Coruña

Publicado a month ago

Gestor De Redes Sociales Para Gestión De Redes Sociales

Principales objetivos del cliente/a: Ganar visibilidad y reconocimiento para la marca. Red o redes a gestionar: Instagram. La cuenta está creada: Sí, la cuen...


Desde Zaask - La Coruña

Publicado a month ago

Gestor De Redes Sociales Para Gestión De Redes Sociales

Principales objetivos del cliente/a: Ganar visibilidad y reconocimiento para la marca. Red o redes a gestionar: Facebook, LinkedIn, Instagram. La cuenta está...


Desde Zaask - La Coruña

Publicado a month ago

Built at: 2024-07-10T03:26:17.911Z