Empresas: Hostaljobs Restaurant d'alta categoria reconegut amb dues * Michelin i dos sols Repsol, amb oferta gastronòmica de cuina de mercat amb producte de proximitat i temporada, situat a Barcelona cerca maître-sommelier per incorporar-se al seu equip de sala.
Si ets una persona creativa, detallista i apassionada pel tracte amb el client i busques un projecte estable on créixer professionalment, t'agrada l'alta gastronomia mediterràna i tens experiència en posicions similars treballant amb vins, aquesta és la teva oportunitat!
Les teves FUNCIONS seran: - Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament de la sala i l'equip.
- Coordinar i gestionar les reserves, l'assignació de taules i la recepció dels clients.
- Treballar amb menús degustació estacionals.
- Coordinar, supervisar i liderar equip de sala d'entre 6-7pax.
- Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances.
- Assignar tasques i responsabilitats diàries.
- Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.
- Vetllar pel compliment dels estàndards i normativa de protocols.
- Resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i efectiva.
- Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta de vins.
- Donar suport en el servei amb la presa de comandes i l'assessorament al client sobre l'oferta gastronòmica i el maridatge de vins.
- Responsabilitzar-se dels tancaments de caixa i cobraments.
- Garantir la màxima qualitat del servei i la satisfacció del clients.
Les CONDICIONS de la posició son: - ?Incorporació immediata - Horari partit de dimarts a dissabte - Descans de 2,5 dies (diumenge i dilluns sencers i dimecres migdia) - Es treballen 40h setmanals - Salari 35.000-45.000€ brut/any - Contracte estable, directe amb l'establiment REQUISITS: Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
Formació en sumilleria / enologia Experiència mínima: 3 anys com a maître / sommelier.
IMPRESCINDIBLE experiència prèvia en restaurant gastronòmic amb *michelin, repsol o world's 50 best.
Tenir coneixements de vins, maridatges i protocol.
Domini de TPV i PDA.
Idiomes: Castellà i català domini, anglès avançat- Coneixements en tecnologia, internet i correu electrònic, softwares restauració.
Residència a Barcelona o rodalies.
Requisitos : - Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
- Formació en sumilleria / enologia - Experiència mínima: 3 anys com a maître / sommelier.
- IMPRESCINDIBLE experiència prèvia en restaurant gastronòmic amb *michelin, repsol o world's 50 best.
- Tenir coneixements de vins, maridatges i protocol.
- Domini de TPV i PDA.
- Idiomes: Castellà i català domini, anglès avançat- - Coneixements en tecnologia, internet i correu electrònic, softwares restauració.
- Residència a Barcelona o rodalies.