Logopeda Atenció Precoç- Cdiap Montsià A Amposta (Tarragona).

Logopeda Atenció Precoç- Cdiap Montsià A Amposta (Tarragona).
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Estem en recerca  activa  de  logopeda per OFERTA  VACANT de mitja jornada en un centre d'atenció precoç a la comarca del Montsià.
S'ofereix formar part d'un equip interdisciplinari amb molt bon ambient laboral.
Possibilitats de teletreball i d'ampliar jornada.
Horari flexible.
Desitges contribuir al benestar d'altres persones?
Et convidem a unir-te al nostre equip!
Funcions del rol: Avaluació, diagnòstic i tractamennt d'infants de 0 a 6 anys amb alteracions en el desenvolupament de la parla i el llenguatge.
Participar en les reunions de l'equip interdisciplinari.
Funcions en relació a l'infant Funcions en relació a l'equip interdisciplinari... Funcions en relació al centre.. Funcions en relació amb altres professionals, comunitat i/o entorn.. Funcions en relació a la formació, recerca i docència.. Funcions en relació a la coordinació del centre.
.
Què necessites?
Titulació : Grau de logopèdia Valorable màster en atenció precoç Experiència mínima 1 any Proactivitat, orientació a resultats i habilitats comunicatives.
Què t'oferim?
Jornada: 18h/setm Horari: Dilluns: 9.00- 14.00h, dimecres: 9.00-14.00 i 15.00- 18.30h, divendres: 9.00- 13.30h Salari: 14.100.69€bruts/anual Data incorporació: immediata Modalitat de treball: Híbrida De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Teletreball i flexibilitat horària Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Logopeda Atenció Precoç- Cdiap Montsià A Amposta (Tarragona).
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Servicio Al Cliente - La Gomera

Address: 4 Av. 2-35 Zona 0 La Gomera, Escuintla La Gomera, Guatemala 5007Brand: GuateprendaResponsable de asesorar al cliente desde ventanilla, manejo de efe...


Desde Guateprenda - España

Publicado 23 days ago

Mozo De Cuadra (Groom)

ACERCA DE NOSOTROSUna oportunidad única para trabajar en un resort de polo en Sotogrande, en el cual los clientes pueden alojarse, aprender o jugar al polo, ...


Desde Polo Valley S.L - España

Publicado 23 days ago

Cabin Crew | Emirates Airline

Live the cabin crew lifeJoin our team as Emirates cabin crew and see the world as you work. This is your opportunity to be part of the world's largest intern...


Desde Emirates Airline - España

Publicado 25 days ago

Recepcionista Hotel 4* - (Málaga)

Empresas: Sunset Beach Club Sunset Beach Club is looking for a motivated, enthusiastic individual to join our Front Desk Team. The duties include: - Check in...


Desde Sunset Beach Club - España

Publicado 24 days ago

Built at: 2024-07-08T10:42:02.719Z