Empresa de restauració consolidada cerca cap Xef pel seu nou Centre de Producció Gastronòmic a Sant Feliu de Guíxols Costa Brava. En aquest centre s'elabora 5a gama gurmet de cuina Mediterrània destinada a botigues gurmets i grans superfícies. Aproximadament hi ha entre 15-20 referències de plats i també es produeixen alguns productes pel seu restaurant. Es tracta d'una gran cuina de 400m totalment equipada.Si busques una posició estable en un projecte gurmet, tens més de 5 anys en centres de producció o col·lectivitats i ets un líder nat, et volem conèixer!FUNCIONS:Reportant a la Direcció general i propietat, la candidatura escollida haurà de responsabilitzar-se de:Planificar i organitzar les diferents tasques a la cuina de producció establint els mètodes necessaris.Creació i implementació de nous estàndards i processos de treball.Preparació del pla de producció previst per cada dia per l'establiment propi de restauració i productes de 5a gama per a grans superfícies.Creació de nous plats conjuntament amb el Xef i propietari.Realització de fitxes tècniques i escandalls per una correcta gestió i control de costos.Gestió de compres amb proveïdors per obtenir el millor marge comercial.Control d'inventaris i minves.Garantir un estricte control de traçabilitat del producte.Control i supervisió de les normes higiènic-sanitàries de manipulació, PRL i supervisió de l'APPCC's.Supervisar el manteniment i bon ús de tota la maquinària.Control de totes les àrees del centre: envasat, preparació, cuina, estucatge, etc.Liderar, gestionar, supervisar i formar quan sigui necessari a l'equip de 8-10 persones.CONDICIONS:Incorporació: Immediata.Horaris: de dilluns a divendres de 8 a 17h.Festius: dissabtes i diumenges.Salari: 35.000-45.000€ segons vàlua de la candidatura.Contracte: estable, directe amb l'establiment.Experience: RequiredEmployment: Full-timeSchedule: De 9 a 17h de dilluns a divendresSalary: €35,000 – €45,000 yearlyStarting time: Immediate start!#J-18808-Ljbffr