Empresas: Hostaljobs ATENCIÓN, ESTA ES UNA GRAN OFERTA EN LA COSTA BRAVA!?
Si tienes mobilidad geográfica y estás dispuesto a trasladarte a vivir allí y gozar de un excelente trabajo en un magnífico entorno como la Costa Brava, sigue leyendo, en caso contrario, no eres el perfil que buscamos.
Empresa de restauració consolidada cerca cap Xef pel seu nou Centre de Producció Gastronòmic a Sant Feliu de Guíxols, Costa Brava.
En aquest centre s'elabora 5a gama gurmet de cuina Mediterrània destinada a botigues gurmets i grans superfícies.
Aproximadament hi ha entre 15-20 referències de plats i també es produeixen alguns productes pel seu restaurant.
Es tracta d'una gran cuina de 400m totalment equipada.
Si busques una posició estable en un projecte gurmet, tens més de 5 anys en centres de producció o col·lectivitats i ets un líder nat, et volem conèixer!
FUNCIONS: Reportant a la Direcció general i propietat, la candidatura escollida haurà de responsabilitzar-se de: - Planificar i organitzar les diferents tasques a la cuina de producció establint els mètodes necessaris - Creació i implementació de nous estàndards i processos de treball - Preparació del pla de producció previst per cada dia per l'establiment propi de restauració i productes de 5a gama per a grans superfícies.
- Creació de nous plats conjuntament amb el Xef i propietari - Realització de fitxes tècniques i escandalls per una correcta gestió i control de costos.
- Gestió de compres amb prove dors per obtenir el millor marge comercial - Control d'inventaris i minves - Garantia una un estricte control de traçabilitat del producte - Control i supervisió de les normes higiènic-sanitàries de manipulació, PRL i supervisió de l'APPCC's.
- Supervisar el manteniment i bon ús de tota la maquinària - Control de totes les àrees del centre: envasat, preparació, cuina, estucatge, etç - Liderar, gestionar, supervisar i formar quan sigui necessari a l'equip de 8-10 persones CONDICIONS: - ?Incorporació: Immediata - Horaris: de dilluns a divendres de 8 a 17h - Festius: dissabtes i diumenges - Salari: 35.000-45.000€ segons vàlua de la candidatura - Contracte: estable, directe amb l'establiment Requisitos : REQUISITS: - Formació mínima: CFGM cuina - Experiència mínima: 5 anys com a cap de cuina en centres de producció o col·lectivitats - Haver treballat amb grans volums de producció - Idiomes: català i castellà.
- Domini del correu electrònic i bon ús del word i l'excel - Residència a Baix Empordà preferentment - Carnet B i vehicle propi.
PERFIL PROFESSIONAL: - Perfil hibrid que es desenvolupi bé com a gestor i també durant l'operativa de cuina.
- Bones bases culinàries de la cuina tradicional i gurmet - Es busca una persona apassionada per la cuina, dinàmica, responsable, organitzada i metòdica, amb habilitats per treballar en equip, resolutiva i amb dots de comunicació i lideratge.
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat per valorar adequadament el teu perfil