Integrador/A Social Per Reforç Educatiu A Sant Vicenç De Montalt (Maresme)

Integrador/A Social Per Reforç Educatiu A Sant Vicenç De Montalt (Maresme)
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
POSAR FRASE MOTIVADORA  Funcions del rol: Amb relació al Projecte, promoure el respecte, la convivència i la col·laboració dins de l'espai del Reforç Educatiu; liderar i coordinar l'equip de voluntaris.
Amb relació als infants i les famílies, elaborar i valorar el Projecte Educatiu Individual; vetllar per la bona integració de l'infant en l'espai del Reforç Educatiu; mantenir la comunicació i coordinació amb els diferents agents educatius (equip, escola, família...); i observar, detectar i comunicar possibles situacions de risc dels i les menors.
Amb relació a les activitats, disseny de la programació i realització de les activitats; facilitar material pedagògic; facilitar el treball de les competències d'aprenentatge, donar suport en la realització de les tasques escolars, així com en altres espais.
- Gestió de la documentació dels infants.
- Realització de les compres i la comptabilitat del servei.
Què necessites?
Grau Superior integració Social finalitzat.
Valorable experiència en atenció a infants.
Es requereix persones amb compromís ètic, capacitat de treball en xarxa, col·laboració, comunicació, creativitat i organització; actitud positiva, responsable, innovadora, flexible, pacient, tracte amable i bon humor.
Interès pel món cooperatiu.
Recomanable: experiència en el lleure (monitor/a, entrenador/a...), educació (formació, repàs...); habilitats per organitzar tallers lúdics (artístic, esportiu...) Què t'oferim?
Jornada: 6h/set Horari: Dimarts i dijous (16:00-19:00) Salari: 248,45 € bruts mensuals Data incorporació: 01/10/24 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Integrador/A Social Per Reforç Educatiu A Sant Vicenç De Montalt (Maresme)
Empresa:

Suara Cooperativa


Consultor Senior Seguridad Sap Y Sap Grc (Spanish-Speaking)

¡En el Grupo Inprosec seguimos creciendo! ?¿Nos conoces? Somos una empresa en el pleno centro de Vigo que nos dedicamos a ofrecer servicios especializados en...


Desde Inprosec - La Coruña

Publicado 15 days ago

Desarrollador/A Senior Angular

Buscamos un perfil deDESARROLLADOR/A SENIOR FULLSTACK(80% frontend-20% backend aproximadamente), con al menos 3 años de experiencia.¿QUÉ NECESITAMOS DE TI?Ex...


Desde Doméstiko.Com - La Coruña

Publicado 15 days ago

Ingeniera/O De Software En Ciberseguridad - Ob-442

Volver a ofertasSobre el área tecnológicaFormarás parte del Área de Seguridad & Privacidad donde podrás participar y liderar proyectos de I+D+i vinculados al...


Desde Gradiant - La Coruña

Publicado 16 days ago

(Njl-503) | Web Operations & Loyalty Program Specialist

.Established in 1981, GUESS began as a jeans company and has since successfully grown into a global lifestyle brand. Guess?, Inc. designs, markets, distribut...


Desde Guess Europe - La Coruña

Publicado 16 days ago

Built at: 2024-10-02T19:26:47.894Z