Integrador/A Social De Tardes Per A Cpa Sarrià

Integrador/A Social De Tardes Per A Cpa Sarrià
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
A Suara cooperativa estem incorporant talent, envia'ns el teu curriculum!
Funcions del rol: Gestionar diferents serveis del centre i acompanyar a les persones usuàries del servei en les seves activitats de la vida diària.
Què necessites?
Grau Superior integració Social finalitzat.
Valorable experiència en atenció a infants i joves en risc d'exclusió social.
Proactivitat, habilitats comunicatives i de treball en equip.
Què t'oferim?
Jornada: 30 hores setmanals Horari: tardes de 15h a 23h Salari: 16.07€ bruts anuals, segons conveni d'infants, joves i famílies de cicle continuat.
Data incorporació: 24 de setembre de 2024 Durada: plaça vacant.
De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Integrador/A Social De Tardes Per A Cpa Sarrià
Empresa:

Suara Cooperativa


Project Engineer

col-wideJob Description: **Somos una empresa líder a nível global en el sector de la piscina y el wellness**: Fluidra, grupo multinacional que cotiza en la ...


Desde Jr Spain - Barcelona

Publicado 13 days ago

Project Engineer I.

.Project Engineer I SUMMARYDevelops customized engineering solutions according to customer's requirements, provides accurate quotes and technical support reg...


Desde Peli - Barcelona

Publicado 13 days ago

Yvr388 - Expert Subtitle Translator: English To Galician, Basque, Catalan

DescriptionWe are currently looking for freelance translators with a proven track record and solid experience in subtitling for the TV and Movie industry fro...


Desde Keywords Studios - Barcelona

Publicado 13 days ago

Financial Controller | [O457]

With over 11 years in the gaming industry, Tangelo Games Spain is a leading publisher and developer of social and casual videogames. Our mission is to make p...


Desde Importante Grupo - Barcelona

Publicado 13 days ago

Built at: 2024-09-21T12:26:41.736Z