Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Klantenservice Voor Online Bank In Barcelona, Spanje (Nederlands Sprekend)

Ben jij klaar om het eerste aanspreekpunt te zijn voor klanten van een van 's werelds grootste financiële dienstverleners? Ben je bereid om de cruciale schak...


Desde Blu Selection - Barcelona

Publicado a month ago

Intern: Digital Health (Ihs) - [Ori533]

Beca área Digital Health (IHS) Medtronic Ibérica S.A. - Sistemas de Información Hospitalario Medtronic Ibérica, S.A. se estableció en España en 1975 como una...


Desde Medtronic - Barcelona

Publicado a month ago

Quality Control Scientist

Kymos is hiring a Scientist in Chemical Analysis for our Quality Control department.Position Description:We offer a position in the Pharmaceutical Chemical A...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado a month ago

Psy642 | Peó/Peona Especialista De Proteccions Col-Lectives

Realitzar instal·lacions de proteccions col·lectives en treballs en alçada. - Instal·lació i utilització de xarxes de seguretat (horitzontal i perimetral), l...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado a month ago

Infermers/Es Onco-Hematologia

Infermers/Es Onco-Hematologia
Empresa:

Hospital del Mar- Parc de Salut MAR


Detalles de la oferta

L'Hospital del Mar és una organització integral de serveis en l'àmbit de la Salut, reconeguda com una institució innovadora i centrada en l'atenció de proximitat al ciutadà, que compta amb un excel·lent equip professional al qual et convidem a incorporar-te.
Infermer/a àrea Onco-hematologia Proporciona una atenció òptima al malalt oncològic mitjançant la prestació d'unes cures d'infermeria especialitzades de màxima qualitat i seguretat pel pacient en tots els nivells assistencials.
Funcions a desenvolupar Coneixements de la fisiopatologia de les malalties onco-hematològiques.
Administrar i gestionar les cures d'Infermeria de la unitat d'Oncologia.
Administració de tractaments antineoplàsics, mesures de bioseguretat, així com el maneig de la toxicitat associada als tractaments.
Comunicar, informar, educar en cures i donar suport emocional al/la pacient i la seva familia i/o cuidador/a.
Promoure l'autonomia del pacient amb la participació activa durant tot el procés de diagnòstic, tractament i fases terminals de la malaltia.
Controlar i tenir cura de les condicions sanitàries de l'entorn del/la pacient i del material sanitari utilitzat a la seva unitat.
Participar en les activitats formatives d'Infermeria de la seva unitat i generals d'Infermeria que es realitzin al PSMAR.
Participar en les activitats de planificació, organització i control, encaminades a aconseguir els objectius de la institució, mitjançant l'assoliment dels objectius específics de la Unitat.
Desenvolupar i participar en recerca científica i en accions de millora (protocols, guies i vies clíniques) de la seva àrea d'actuació.
Condicions del lloc de treball Durada del contracte: 1 any Dedicació: completa (40 hores setmanals) Centre: Hospital del Mar No haver estat separat/da del servei de l'Administració Pública per cap expedient disciplinari, ni tenir antecedents penals per delictes que inhabilitin per a l'exercici de les funcions públiques.
En el cas de nacionals d'altre Estat no haver estat separat/da del servei de l'Administració Pública per cap expedient disciplinari, ni tenir antecedents penals per delictes que inhabilitin per a l'exercici de les funcions públiques, en el seu Estat.
Formació acadèmica: Grau o Diplomatura en Infermeria, expedit per una universitat espanyola o, en el seu defecte, degudament homologat pel Ministeri competent.
Es valorarà: Experiència professional: Experiència professional acreditada com a infermer/a en Onco-hematologia.
Formació i coneixements: Formació complementària relacionada.
Disposició a adquirir coneixements relacionats amb el lloc de treball.
Idiomes i Office.
Competències: Competències corporatives: compromís i implicació amb la institució; orientació a les persones, empatia i sensibilitat interpersonal; orientació a la qualitat, la millora contínua i l'excel·lència, i gestió del canvi/innovació.
Competències específiques: organització, ordre, planificació i treball en equip.
Competències personals: estabilitat emocional, flexibilitat, adaptabilitat i comunicació.
Barem de puntuació: Formació complementària: màxim 20 punts Experiència professional: màxim 40 punts Entrevista competencials: màxim 40 punts En cas de dubte, podeu contactar amb RRHH a través de la següent adreça de correu electrònic: ****** .

Requisitos

Infermers/Es Onco-Hematologia
Empresa:

Hospital del Mar- Parc de Salut MAR


Built at: 2024-10-05T15:00:14.717Z