(Ig308) | Tècnic/A Support It / Helpdesk, Presencial

(Ig308) | Tècnic/A Support It / Helpdesk, Presencial
Empresa:

Centre De Recerca En Agrigenomica (Crag)


Detalles de la oferta

Centre de Recerca en Agrigenomica (CRAG)
Tècnic/a support IT / Helpdesk en presencial.
SOBRE CRAGEl Centre de Recerca en Agrigenòmica és un consorci públic format pel Consell Nacional de Recerca Espanyol (CSIC), l'Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentària (IRTA), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat de Barcelona (UB).
El centre es troba al campus de la UAB i actualment acull 200 membres de tot el món. Els programes de recerca del CRAG (des de la ciència bàsica fins a la investigació aplicada mitjançant sistemes de models experimentals de plantes, cultius i animals de granja) fan un ús extensiu de les tecnologies genètiques i de grans conjunts de dades genètiques.
OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIAEl Centre de Recerca en Genòmica Agrícola (CRAG) busca un Tècnic/a per formar part del Departament d'IT.
FUNCIONS DEL LLOC DE TREBALLInstal·lació, configuració i suport per a programari, maquinari, impressores, etc.Assistència tècnica als usuaris, incloent totes les tasques d'acollida, registre, seguiment, resolució i documentació d'incidències i peticions relacionades amb tots els serveis que ofereix l'àrea d'informàtica.Serveis de gestió d'usuaris que incloguin totes les tasques necessàries en els tràmits d'incorporació de nous membres del personal i els tràmits necessaris de baixa del personal en el moment de cessar l'empresa.REQUISITSTitulació mínima requerida: Cicle Formatiu de Grau Superior en informàtica o mèrits equivalents / experiència prèvia en Administració de sistemes informàtics en xarxa o similar.Idiomes mínims: Domini del Català i del Castellà. Nivell d'anglès mitjà (important poder mantenir converses sense problemes).Experiència d'almenys 1 any en suport tècnic.Coneixements avançats de Windows Server, MAC i Linux (CentOS / Ubuntu Server), així com de l'entorn Microsoft 365 (Azure AD, Exchange, Teams, SharePoint, etc.).Molt valorable experiència en una institució CERCA.COMPETÈNCIESComunicación i col·laboració. Aprenentatge continu. Treball en equip. Orientat a persones, proactiu amb iniciativa i bones habilitats interpersonals.
CONDICIONS DEL LLOC DE TREBALLGrup de classificació 3.1Contracte laboral d'interinatge estable.Jornada completa: 37,5 hores amb flexibilitat horària.22 dies de vacances i 9 dies de permís anual personal.Lloc: Cerdanyola del Vallés, Campus UAB.Bon ambient laboral.PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDSEls interessats han de presentar la seva candidatura a través de la web del CRAG. Tots els candidats es consideraran qualificats per al treball sense restriccions de gènere, nacionalitat o discapacitat.
Els candidats interessats hauran d'enviar (tots els documents són obligatoris per a la sol·licitud):
Carta de motivació descrivint la seva experiència detallada.CV, titulació acadèmica i certificats de nivell d'idiomes.2 Referències i les seves dades de contacte.Deadline: 27 / 09 / 2024. Inici contracte: Tan aviat com sigui possible.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

(Ig308) | Tècnic/A Support It / Helpdesk, Presencial
Empresa:

Centre De Recerca En Agrigenomica (Crag)


Gestor Incidencias En Ruta De Reparto | B-847

Descripción :Desde Grupo Crit estamos buscando un LiveOPS Specialist (turno de tarde) para formar parte de uno de nuestros clientes, necesitan incorporar en ...


Desde Grupo Crit - Barcelona

Publicado 16 days ago

Customer Solutions Engineer/ Sales Engineer - [Tq679]

Description Job Title: Customer Solutions Engineer Department: Professional Information Business Location: London or Barcelona About us: For more than 130 ye...


Desde Dow Jones - Barcelona

Publicado 16 days ago

Technical Support Cubic Spain - Cubic

We are looking for a Technical Support profile to join our organization in Barcelona, Spain, to provide support, promotion, and sale of CUBIC solutions, maki...


Desde Cubic-Modulsystem A/S - Barcelona

Publicado 16 days ago

- Busqueda Urgente Robotics Software Engineer – Cognitive Robotics | Y564

Eurecat is the main Research & Technology Organisation in Catalonia and the second largest private research organization in southern Europe. It brings togeth...


Desde Eurecat Technology Centre - Barcelona

Publicado 16 days ago

Built at: 2024-10-04T11:34:41.962Z