Graduat/Ada Màrqueting I Investigació De Mercats - Responsable Comercial I Màrqueting

Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Graduat/ada Màrqueting i Investigació de Mercats - Responsable Comercial i MàrquetingDescripció de l'ofertaLa Cambra de la Propietat Urbana busca un/a Graduat/a Superior en Màrqueting i Investigació de mercats o equivalent per impulsar el departament comercial i de màrqueting.
Salari: 40.000€ bruts anuals
Gestió de les vendes de les 6 oficines de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona.
Funcions i requisits de la vacantS'encarregarà de gestionar, dirigir, supervisar i analitzar les accions comercials i de màrqueting del departament.
Estudiar el mercat per tal de fer una bona planificació i definir l'estratègia comercial i de màrqueting del departament en estreta col·laboració amb la gerència de la Cambra.Creació i seguiment d'accions comercials, campanyes de màrqueting, xarxes socials, mailings.Anàlisi de vendes i de les accions promocionals i de màrqueting.Anàlisi de la competència i tendències del mercat.Creació de continguts digitals.Segmentació de clients potencials: estudiar els clients actius i revisar l'històric de clients de la Cambra.Gestió de projectes.Desenvolupament i execució del pla comercial i de màrqueting anual.Benchmàrqueting i detecció d'oportunitats.Motivar i establir una bona relació amb l'equip i facilitar un bon clima de comunicació dins el departament.Vetllar per l'aplicació de la política comercial i estar present en la planificació i preparació de visites de l'equip comercial.Establir els objectius de venda i supervisar la seva consecució.Avaluar els resultats i planificar accions de millora continuada.Participar en les negociacions comercials per a la captació de nous productes.Gestionar el pressupost del departament i fer-ne el seguiment corresponent.L'objectiu és impulsar canvis en l'operativa actual per tal de mantenir un alt posicionament de vendes en el sector.
Condicions que ofereix l'empresaDilluns-dijous de 9h a 18h i els divendres de 8h a 15h (agost de dilluns a divendres de 8-15h).
Perspectiva de la feinaSalari: 40.000€ bruts anuals. El sou pot ser superior en el futur, en funció de l'increment de la xifra de negoci del departament.
Altres dades a destacarNOTA: El procés de selecció i aquest anunci està gestionat per l'empresa Grup Organigrama. No envieu CV a l'oficina de la Cambra de la Propietat, inscriviu-vos directament a l'oferta. Gràcies.
Requisits mínimsGrau amb titulació Administració i Direcció d'EmpresesLlicenciat amb titulació Administració i Direcció d'EmpresesLlicenciat amb titulació Publicitat i Relacions PúbliquesGrau amb titulació Publicitat i Relacions PúbliquesGrau amb titulació Màrqueting i investigació de mercatsCal aportar experiència en departament comercial, investigació de mercats, màrqueting, comunicació, etc.
Serà molt valorable conèixer l'entorn empresarial i social de la província de Girona.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Director/A Comercial Para Bodega Zmr592

Director/a Comercial para Bodega Empresa familiar dedicada a la elaboración y distribución de vino busca incorporar un/una Director/a Comercial para su centr...


Desde Reconocida Empresa - Burgos

Publicado 21 days ago

Operations Supervisor (Andalusia)

.About BoundlessBoundless empowers remote workers to experience - with their families - the nomad lifestyle many people without children have been enjoying f...


Desde Boundless Life - Burgos

Publicado 21 days ago

Azafata/O De Estancos - Cáceres

**Requisitos**: - Imprescindible Carnet de Conducir. - Disponibilidad de incorporación: 1 de Mayo. - Disponibilidad de movilidad por toda la provincia. - Di...


Desde Personal 7 Ett - Burgos

Publicado 21 days ago

[Dt389] - Jefe De Producción (H/M)

En nuestra delegación de Girona buscamos una persona con el perfil profesional de Jefe / a de Producción en Obra Civil. Las funciones principales se centran...


Desde Construcciones Rubau - Burgos

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-23T04:26:36.944Z