Glk-201 - Coordinador/A-Campanya Informativa Per La Gestió - Fxy977

Glk-201 - Coordinador/A-Campanya Informativa Per La Gestió - Fxy977
Empresa:

Anthesis


Detalles de la oferta

COORDINADOR/A - CAMPANYA INFORMATIVA PER LA GESTIÓ DE RESIDUS (VILA-SECA) A Anthesis som l'equip activador del canvi! El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com a nosaltres també t'apassiona el medi ambient i creus que l'educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis som el teu equip!
Uneix-te al nostre equip d'informadores i informadors ambientals com a coordinador/a i ajuda'ns a assolir un repte important: informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la correcta gestió dels residus i la implantació de les plataformes emergents a la localitat de Vila-Seca.
Què faràs en el teu dia a dia?Coordinaràs les accions de l'equip de la campanya, juntament amb la coordinació general.Participaràs en la redacció d'informes contextuals que acompanyin els resultats i avanços de la campanya.Vetllaràs el seguiment dels indicadors previstos.Gestionaràs les sol·licituds de material i reposició dels elements i recursos per al desenvolupament de les activitats.Oferir atenció al punt informatiu que s'organitzarà.Informar i sensibilitzar a les persones sobre el correcte reciclatge i la gestió de residus, a través d'activitats diverses i resolució de dubtes.Realitzar el control d'estoc dels materials a distribuir.Facilitar als ciutadans i ciutadanes material com cubells, tríptics i bosses.Registre, a través d'una eina informàtica, de les interaccions realitzades.Característiques de la vacantLa duració del projecte serà del 15 de maig al 10 de juliol. El teu contracte serà fix-discontinu. L'horari que realitzaràs serà en jornada parcial. El lloc de treball que desenvoluparàs serà a Vila-Seca.
Què busquem en tu?La teva formació ideal és un grau, llicenciatura o diplomatura en: Educació, Pedagogia, Psicopedagogia o estudis vinculats amb les branques científiques, tecnològiques o similars.
Valorem que disposis d'experiència prèvia coordinant equips, especialment amb públic divers o tasques similars. Domini del Català i Castellà. Flexibilitat horària. Residir a Vila-Seca o rodalies.
Les teves competències i habilitatsEns agradaria que poguessis aportar a l'equip:
Dinamisme i proactivitat.Autonomia i responsabilitat.Intel·ligència emocional i assertivitat.Treball en equip i cooperació.Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.Proactivitat i empoderament personal.Interès i motivació per l'aprenentatge i la divulgació de continguts.Pensament crític i rigor científic.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Glk-201 - Coordinador/A-Campanya Informativa Per La Gestió - Fxy977
Empresa:

Anthesis


Director De Producción

Para cliente final, empresa dedicada a la creación de nuevos ingredientes sostenibles para piensos animales.. Tareas - Realización, gestión y control del pl...


Desde Thewiseseeker - Lugo

Publicado 21 days ago

Oversight Data Management & Governance Analyst

Oversight Data Management & Governance Analyst - Santander Digital Services Country: Spain **WHAT YOU WILL BE DOING** **T&O/SDS **está buscando un/a **Ove...


Desde Banco Santander S.A. - Lugo

Publicado 21 days ago

Administrativo Contable

Buscamos un administrador contable para desenvolver trabajos de oficina en la empresa Servitec Lugo. Tipo de puesto: Jornada completa, Media jornada, Contra...


Desde Servitec Lugo - Lugo

Publicado 19 days ago

Auxiliar Administrativo (H-M-X)

Nortempo Lugo selecciona para importante empresa ubicada en Lugo ciudad a un/a auxiliar administrativo/a con experiência. La persona realizará tanto tareas a...


Desde Nortempo - Lugo

Publicado 19 days ago

Built at: 2024-10-22T12:28:38.599Z