Coneixes algú a qui li pugui interessar?GIRONA - Cuiner/a de partides - Resp Secció Cocina CocineroBona OPORTUNITAT de feina EN EL SECTOR. Plantejament estable per desenvolupar projectes per aprendre a viure i treballar millor l'ofici, bons horaris i descansos en adaptabilitat de les èpoques i possibilitats dels equips. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels lemes d'empresa. Es realitza procés de varies entrevistes en la preselecció, per informar al màxim al candidat.Funcions i requisits de la vacant:Assistir a les funcions encomanades pel responsables màxims de cuina durant el servei i la direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides: control de secció, agenda de necessitats de compres i de treball, planificació de tasques diàries i setmanals, execució de comandes de preparació i servei de passe, coordinació amb altres partides, respecte a organigrama, responsabilitats, processos, procediments, fitxes tècniques, i instruccions de treball. Aplicació de prerequisits i APPCC, PRL, i SGMA.Condicions que ofereix l'empresa:Planificacions. 40h+Var. en 5 dies laborables + 2 dies festius / Setmana. Opció de temps parcial. Vacances rotatives.Perspectiva de la feina:Diferents possibilitat de contracte en funció de les possibilitats de les parts.Altres dades a destacar:Un cop s'assoleixi el nivell de relació adequat, es pot adaptar de forma consensuada els horaris de forma diferent. Important consolidar confiança amb tots els equips per participar dels projectes de futur de l'empresa. Es valoraran també els coneixements d'altres departaments (RRHH, Cuina, Compres, Magatzem, Aspectes Comercials, així com la visió general d'empresa que es disposi. L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Es valora visió empresarial, per al desenvolupament de projectes, i establir estàndards de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG. Existeixen menús interns, vestuaris i dutxes per a personal. No es permet el consum de tabac i begudes alcohòliques. S'ofereix bon treball d'equip, i gestió amb indicadors de cada procés.Requisits:Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Cuina i gastronomiaFP II amb titulació Hoteleria i TurismeTot i que es valorarà qualsevol tipus d'experiència, aquest perfil és novedós, per lo que estem oberts. Entenem oportú persones de 30 a 50 anys (no excloent), amb dedicació prèvia en els obradors, món alimentari, món de la cuina, etc.Altres requeriments:Capacitat per resoldre situacions, lideratge, motivació, formació d'equips. Valorable si es disposa de coneixements de costos, de APPCC, de qualitat i normes relacionades, ISO 9001, ISO 14000, ISO 22000, etc. Do de gents, rigor i serietat, per fer un plantejament a mig i llarg termini. Es precisa amabilitat, capacitat de treball en grup. Es recomana vivenda estable propera, i/o vehicle propi o similar.Empresa de restauració amb solera i experiència ubicada a Girona, especialitzada en cuina tradicional i de mercat, amb projectes en evolució, cerca persones per viure i treballar millor l'ofici. Amb bones combinacions horàries, i amb opcions de temps parcial o complert amb 2 dies de festa, i amb possibilitats per estabilitat i per fer projectes de llarg recorregut.
#J-18808-Ljbffr