Coneixes algú a qui li pugui interessar?
GIRONA. - Cuiner/a de partides - Resp Secció Cocina Cocinero. Bona Oportunitat - Ajudant CuinaDescripció de l'oferta GIRONA. - Cuiner/a de partides - Resp Secció Cocina Cocinero. Bona Oportunitat - Ajudant Cuina a Girona (Girona)Bona OPORTUNITAT de feina EN EL SECTOR. Plantejament estable per desenvolupar projectes per aprendre a viure i treballar millor l'ofici, bons horaris i descansos en adaptabilitat de les èpoques i possibilitats dels equips. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels lemes d'empresa. Es realitza procés de varies entrevistes en la preselecció, per informar al màxim al candidat.
Funcions i requisits de la vacant
Assistir a les funcions encomendades pel responsables màxims de cuina durant el servei i la direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides: Control de secció, agenda de necessitats de compres i de treball, planificació de tasques diàries i setmanals, execució de comandes de preparació i servei de passe, coordinació amb altres partides, respecte a organigrama, responsabilitats, processos, procediments, fitxes tècniques, i instruccions de treball. Aplicació de prerequisits i APPCC, PRL, i SGMA.
Condicions que ofereix l'empresa
Planificacions. 40h+Var. en 5 dies laborables + 2 dies festius /Setmana. Opció de temps parcial. Vacances rotatives.
Perspectiva de la feina
Diferents possibilitat de contracte en funció de les possibilitat de les parts
Altres dades a destacar
Un cop s'assoleixi el nivell de relació adequat, es pot adaptar de forma consensuada els horaris de forma diferent. Important consolidar confiança amb tots els equips per participar dels projectes de futur de l'empresa. Es valoraran també els coneixements d'altres departaments (RRHH, Cuina, Compres, Magatzem, Aspectes Comercials, així com la visió general d'empresa que es disposi. L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Es valora visió empresarial, per al desenvolupament de projectes, i establir estàndards de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG.
-Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Cuina i gastronomia
-FP II amb titulació Hoteleria i Turisme
Tot i que es valorarà qualsevol tipus d'experiència, aquest perfil és novedós, per lo que estem oberts. Entenem oportú persones de 30 a 50 anys (no excloent), amb dedicació prèvia en els obradors, mon alimentari, mon de la cuina, etc.
Nivell d'experiència
Altres requeriments
Capacitat per resoldre situacions, lideratge, motivació, formació d'equips. Valorable si es disposa de Coneixements de costos, de APPCC, de qualitat i normes relacionades, iso 9001, iso 14000, iso 22000, etc. Es precisa amabilitat, capacitat de treball en grup. Es recomana vivenda estable propera, i/o vehicle propi o similar.
Empresa de restauració amb solera i experiència ubicada a Girona, especialitzada en cuina tradicional i de mercat, amb projectes en evolució, cerca persones per viure i treballar millor l'ofici. Amb bones combinacions horàries, i amb opcions de temps parcial o complert amb 2 dies de festa, i amb possibilitats per estabilitat i per fer projectes de llarg recorregut.
#J-18808-Ljbffr