Coneixes algú a qui li pugui interessar?Bona OPORTUNITAT de feina EN EL SECTOR. Plantejament estable per desenvolupar projectes per aprendre a viure i treballar millor l'ofici. Bons horaris i descansos en adaptabilitat de les èpoques i possibilitats dels equips. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels lemes d'empresa. Es realitza procés de varies entrevistes en la preselecció, per informar al màxim al candidat.Funcions i requisits de la vacantConeixement de cada una de les tasques de Menjador, protocol de servei, atenció al client, telefonia i reserves, facturació, satisfacció del client, així com compartir coneixements dels altres departaments, amb la finalitat de cobrir els objectius. Essencial tenir aptituds de do de gents, i motivació, així com respectar manuals, processos, procediments i F.T., del Sig, (Qualitat, Medi Ambient, Seguretat en el Treball, Higiene Alimentaria, etc.). Participar en els projectes de Direcció, un cop es mostra la vàlua. Assistir a les funcions encomanades pel responsables màxims durant el servei i la direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides: Control de secció, benvinguda al client, recomanació de l'oferta diària, presa de comandes, atenció al client, oferiment dels productes i proposta de facturació, seguiment i valoració del servei.Condicions que ofereix l'empresaPlanificacions. 40h+Var. en 5 dies laborables + 2 dies festius /Setmana. Opció de temps parcial. Vacances rotatives.Perspectiva de la feinaDiferents possibilitats de contracte en funció de les possibilitats de les parts.Altres dades a destacarUn cop s'assoleixi el nivell de relació adequat, es pot adaptar de forma consensuada els horaris de forma diferent. Important consolidar confiança amb tots els equips per participar dels projectes de futur de l'empresa. Es valoraran també els coneixements d'altres departaments (RRHH, Cuina, Compres, Magatzem, Aspectes Comercials, així com la visió general d'empresa que es disposi. L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Es valora visió empresarial, per al desenvolupament de projectes, i establir estàndards de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG. Existeixen menús interns, vestuaris i dutxes per a personal. No es permet el consum de tabac i begudes alcohòliques. S'ofereix bon treball d'equip, i gestió amb indicadors de cada procés.Requisits mínimsCertificat escolaritat amb titulació Certificat escolaritatCicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Hoteleria i TurismeESO amb titulació ESOEs valorarà qualsevol tipus d'experiència, però aquest perfil requereix de certa experiència prèvia, en el món dels d'equips, servei a taula del client, benvinguda i amb protocols d'actuació en totes les fases d'atenció al client. Entenem oportú persones de 25 a 50 anys (no excloent), amb dedicació prèvia en món dels serveis, i que li agradi el món de la restauració.Nivell d'experiènciaExperiències en el sector o similars.Altres requerimentsCapacitat per resoldre situacions, lideratge, motivació, formació d'equips. Valorable si es disposa de coneixements de costos, de Appcc, de qualitat i normes relacionades, iso 9001, iso 14000, iso 22000, etc. Es precisa amabilitat, capacitat de treball en grup. Es recomana vivenda estable propera, i/o vehicle propi o similar.Empresa de restauració amb solera i experiència ubicada a Girona, especialitzada en cuina tradicional i de mercat, amb projectes en evolució, cerca persones per viure i treballar millor l'ofici. Amb bones combinacions horàries, i amb opcions de temps parcial o complert amb 2 dies de festa, i amb possibilitats per estabilitat i per fer projectes de llarg recorregut.
#J-18808-Ljbffr