Gestor/A De Ventas [Nb975]

Gestor/A De Ventas [Nb975]
Empresa:

Actel


Detalles de la oferta

ActelGrup està seleccionant un/a gestor/a de vendes del sector alimentació.
Busquem una persona dinàmica i amb visió estratègica per consolidar i obrir nous negocis comercials amb clients actuals i potencials.
Responsabilitats: Identificació de Clients Potencials: Detectar i contactar amb clients potencials dels diferents canals per presentar els nostres productes d'Oli.
Consolidació de Relacions: Establir i mantenir relacions sòlides amb clients existents i potencials, garantint la fidelització i la generació de vendes recurrents.
Solucions Personalitzades: Proposar solucions adequades segons els requisits i necessitats dels clients.
Negociacions Eficaces: Dur a terme negociacions estratègiques per tancar acords comercials favorables.
Seguiment Proactiu: Realitzar reunions de seguiment periòdiques amb clients per assegurar la seva satisfacció i detectar noves oportunitats.
Actualització de BBDD: Mantenir actualitzats tots els sistemes de bases de dades per garantir una gestió òptima de la informació.
Compliment d'Objectius: Assolir els objectius de marge i vendes establerts per l'empresa.
Gestió de Comandes i Reclamacions: Gestionar eficaçment les comandes i solucionar reclamacions per assegurar la millor experiència per als clients.
Promocions Comercials: Oferir i gestionar promocions comercials atractives per als clients.
Assistència a Esdeveniments: Representar l'empresa en fires i congressos sectorials per ampliar la xarxa de contactes i detectar noves oportunitats de negoci.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Gestor/A De Ventas [Nb975]
Empresa:

Actel


Professor/A Francès

Es busca persona per realitzar classes de francès a infants i adults.Ensenyar, fer el seguiment de l'alumnat i avaluacions.Requisits: Experiència mínima d'1 ...


Desde Idiomes - Lleida

Publicado a month ago

Professor/A D'Alemany

Es busca persona per realitzar classes d'alemany a infants i adults.Ensenyar, fer el seguiment de l'alumnat i avaluacions.Requisits: Experiència de 1 any. Ca...


Desde Idiomes - Lleida

Publicado a month ago

Educador/A Social (3574)

col-wideJob Description: Educador/a social, per atendre des de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials. Tenir la titulació de Grau en Educació Social. Contacte tem...


Desde Jr Spain - Lleida

Publicado a month ago

Educador/A Social Spaai Joves Migrats Vilanova De Meià (Lleida)

Intress cerca un/a Educador/a Social per cobrir vacant estable del servei SPAAI (Servei de primera acollida i atenció integral) que gestionem a la zona de Vi...


Desde Intress - Lleida

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-18T15:45:31.477Z