Gerocultor/A Torn Matí De 40H Setmanals

Gerocultor/A Torn Matí De 40H Setmanals
Empresa:

Sumar


Lugar:

Girona

Detalles de la oferta

Cerquem professional amb la titulació d´atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria, per a treballar a la residència de gent gran de Ribes de Freser en torn de matí.

La persona seleccionada s'ocupara de realitzar l'acompanyament a les persones usuàries del centre, atenció a les necessitats assistêncials, tals com higienes, allitament, etc. Participant en les diferents activitats i tallers que s'hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.

1. Formació. Per cada curs de formació que tingui relació directa amb les places a proveir i sempre que tingui una durada mínima de 3 hores, en funció de la durada i de l'entitat organitzadora (fins a un màxim de 2 punts).
I. Per cada curs fins a 15 h: 0,25 punts.
II. Per cada curs de 16 a 40 h: 0,50 punts.
III. Per cada curs de 41 a 100 h: 0,75 punts.
IV. Per cada curs de més de 101 h: 1,25 punts
Els certificats de formació que no acreditin la durada es computaran com a inferiors a 15 h.

2. Experiència. Es valorarà amb 0,25 punts per any treballat a la residència, i es puntuarà la part proporcional del temps inferior a un any, fins a un màxim de 2,5 punts. Es valorarà amb 0,15 punts per any treballat, i es puntuarà la part proporcional del temps inferior a un any, fins a un màxim de 1,5 punts.

3. Competències del/de la professional. Es valoraran mitjançant una entrevista per competències, comportaments observables i proves psicotècniques. Fins a un màxim de 4 punts.
- Treball en equip. màxim de 0,8 punts.
- Empatia. màxim de 0,8 punts.
- Integritat. màxim de 0,8 punts.
- Flexibilitat. màxim de 0,8 punts.
- Orientació a la persona. màxim de 0,8 punts.

Per cadascun dels ítems, es valorarà amb 0,5 punts l'entrevista i els comportaments observables i 0,3 punts les proves psicotècniques.
- Curriculum actualitzat
- Vida laboral
- Titulació oficial per accedir al lloc de treball (Grau Mitja d'Atenció a Persones amb Dependència o Grau en Cures Auxiliars d'Infermeria o Certificat de Professionalitat d'Atenció Sociosanitària en Institucions, o bé titulació oficial equivalent
- Diplomes de cursos relacionats amb el lloc de treball, si s'escau.

Formació:
Certificat de Professionalitat, Tècnic Cures Auxiliars d'Infermeria, o Tècnic d'Atenció a Persones amb Dependència. Tanmateix, aportar les formacions o cursos que tinguin relació directa amb la plaça convocada.

Experiència:
Aportar experiència demostrable en l'atenció a persones amb situació de dependència. Cal aportar la vida laboral.

Perfil competèncial:
Es cerquen professionals amb estil de comunicació proper, empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.

Altres:
**Què oferim?**

Jornada:
Horari de 7:45h a 15:00h de dilluns a divendres. Descans dimecres. Roda de 3 setmanes on es lliura dos caps de setmana, es treballa un cap de setmana disssabte i diumenge de 8h-20h.

Contracte:
Indefinit

Salari:
Segons CC

**T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?**

Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla **"Inscriu-te manualment"


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Gerocultor/A Torn Matí De 40H Setmanals
Empresa:

Sumar


Lugar:

Girona

Recepcionista + Alojamiento - (Girona)

Empresas: Hotel Cala Joncols Hotel Cala Joncols, ubicado en la localidad de Roses, necesita incorporar a un/a Recepcionista con experiencia mínima de 1 año. ...


Desde Hotel Cala Joncols - Girona

Publicado 21 days ago

Conductor/A Autobús (Servicio Escolar)

¿Quieres formar parte del mayor Grupo de Empresas del Sector de la Movilidad? ¿Te motiva desarrollar tu carrera profesional como conductor de Autobús?¡No lo ...


Desde Sarsa Valles Sau - Girona

Publicado 19 days ago

Ayudante En Caja Y Atención En Supermercado

¡Bienvenido a Sènia! El grupo de campings familiar más grande de España con más de 50 años ofreciendo momentos únicos. Estamos buscando personal para el áre...


Desde Grup Sènia - Girona

Publicado 19 days ago

[Yq910] | Dependiente/A

Su perfil: - Te debe gustar trabajar en una tienda y arrimar el hombro donde haga falta - Debes tener una marcada orientación al cliente - Debes tener una ac...


Desde Zeeman - Girona

Publicado 20 days ago

Built at: 2024-10-09T02:27:54.067Z