Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Auxiliar Técnico De Prevención De Riesgos Laborales

AUXILIAR TÉCNICO DE PREVENCIÓN DE RIESGOS LABORALES Y SOPORTE AL ARQUITECTO TÉCNICO Colaborar en la elaboración e implementación del Plan de Prevención de R...


Desde Serveis Turistics Mas Pinell - Girona

Publicado 25 days ago

Administratiu/Va. Foment De L'Ocupació Juvenil

Persones joves més grans de 16 anys i menors de 30 anys. Han de complir els requisits específics següents: Jove entre 18 i 29 anys. Ser beneficiari/ària de l...


Desde Oficina De Treball Del Soc - Girona

Publicado a month ago

Auxiliar Clínic Veterinari

Es busca personal auxiliar clínic per suport a l'equip veterinari en el seu dia a dia (consulta, rajos, ecografia, laboratori, quiròfan i hospitalitazació), ...


Desde Ajuntament De Lloret De Mar - Girona

Publicado a month ago

Profesional Veterinario Para Jóvenes Entre 16 Y 30

**Descripción**: La Agencia de Colocación de Esment Fundació selecciona personal para empresa colaboradora. **Vacantes**: 2 **Misión del puesto**: Esment F...


Desde Esment Agencia De Colocación - Girona

Publicado a month ago

Gerocultor/A Residència Gent Gran Ribes De Freser- Torn Matí

Gerocultor/A Residència Gent Gran Ribes De Freser- Torn Matí
Empresa:

Sumar


Lugar:

Girona

Detalles de la oferta

Funcions principals Cerquem professional amb la titulació d´atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria o titulació equivalent, per a treballar de gerocultor/a a la Residència de Gent Gran de Ribes de Freser.
La persona seleccionada s'ocuparà de realitzar l´acompanyament a les persones usuàries del centre, atenció a les necessitats assistencials, tals com higienes, allitament, etc.
Participant en les diferents activitats i tallers que s'hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.
Requisits: Formació: Grau Mitjà d'Atenció a Persones amb Dependència o Grau en Cures Auxiliars d'Infermeria o bé Certificat de Professionalitat d'Atenció Sociosanitària en Institucions.
Experiència: Aportar experiència demostrable en l'atenció a persones amb situació de dependència, i concretament en Centres similars.
Coneixament del Model ACP i experiència en impartir tallers/activitats.
Perfil competèncial: Es cerquen professionals amb estil de comunicació proper, empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip.
Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.
Amb facilitat d'adaptació, flexibilitat i predisposició per entendre i implantar el Model d'Atenció Centrat en la Persona.
Altres: Es valorarà positivament aquelles candidatures que tinguin domicili a Ribes de Freser o rodalies.
Tindràn prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.
Què oferim?
Jornada: 40 hores setmanals.
Torn de matí de 07:45-15h Contracte: Temporal Salari: Salari segons conveni T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?
Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla "Inscriu-te manualment"


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Gerocultor/A Residència Gent Gran Ribes De Freser- Torn Matí
Empresa:

Sumar


Lugar:

Girona

Built at: 2024-09-09T03:21:04.055Z